Sunday Riley

Sunday Riley

Pink Drink Essence

Dit gezellige flesje komt uit de kit van Caroline Hirons. Ik houd wel van een facemist maar gebruik die met name vanaf het voorjaar en in de zomer. Een fijne toevoeging als het warm weer is. Dit product is een Essence die je eigenlijk als eerste stap in je verzorgingsritueel moet gebruiken.

Essence

Jaren terug heb ik ook al eens een Essence gehad, die was van L’oreal de Age perfect Essence (klik hier). Dat was een flesje dat je op een watje moest sprenkelen dan is deze mist met spray toch een stuk handiger in gebruik.

Sunday Riley

Sunday Riley is een gepassioneerd huidverzorgingsmerk dat JA zegt en het onmogelijke mogelijk maakt. Dat doet het merk met op wetenschap gebaseerde formules en klinisch bewezen effectieve ingrediënten, die resulteren in plantaardige huidverzorgingsproducten waar je huid zacht, egaal en stralend van wordt.

Sunday Riley is een door vrouwen opgericht merk dat zich actief inzet voor de mens en zich bezighoudt met positiviteit, diversiteit en duurzaamheid door het bedrijf heen. Zo gebruiken ze recyclebare verpakkingen, zijn ze gecertificeerd cruelty free en doneren ze aan goede doelen.

Mooi merk

Het is een prijzig merk maar ik heb al eerder fijne producten gehad, een toppertje vond ik bijvoorbeeld deze ICE crème (klik hier). Wat lees ik over de Essence;

Pink Drink Essence van Sunday Riley is een powerdrank voor je huid. Deze essence balanceert en verstevigt het uiterlijk van je huid en brengt het natuurlijke microbioom van de huid in evenwicht.

Belangrijkste ingrediënten:

Verstevigende peptiden werken synergetisch samen om de huid zachter te maken en de stevigheid van de huid te vergroten.

Ceramiden ondersteunen de natuurlijke vochtbarrière van de huid.

Gefermenteerde honing ondersteunt het natuurlijke microbioom van de huid.

Chlorella, kelp en zeewater bestrijden roodheid van de huid door het natuurlijke microbioom van de huid te ondersteunen.

Roze gistfiltraat voedt de huid.

Wat vind ik ervan?

Echt heel lekker. Hij staat bij mij op de wastafel en ik pak hem met grote regelmaat er even bij. Met name als ik net uit de douche stap is dit een heerlijke verfrissing, maar ik gebruik hem ook wel gewoon overdag toen het heel warm was (wanneer was dat ook weer? 😊 even lekker een spray over je gezicht. Zalig product.

De gebruiksaanwijzing geeft aan dat je hem het beste als eerste stap na het reinigen van je huid kunt gebruiken.

Hij heeft wel een vrij ‘harde’ spray dus je moet even kijken wat de beste afstand tot je gezicht is. Niet te dicht bij je gezicht houden maar ik zou zeggen zo’n 15 cm afstand en dan even 2x sprayen, laten drogen en door met de rest van je verzorging.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het product kost zo’n € 48,- dat is niet goedkoop maar het zit wel vol met fijne ingredienten. Te koop bij Cult beauty en bijvoorbeeld bij Skins. Echt wel een fijne toevoeging. Mijn flesje is inmiddels voor 2/3 leeg.

Gebruik jij een Essence? Of een facemist?

Annette

6 thoughts on “Sunday Riley

 1. Klinkt als een heel fijn product en mooie verpakking ook zo dat roze met goud. Ik heb een essence staan van Nuxe maar gebruik het niet regelmatig (genoeg). “Gewoon” aanbrengen met je handen is geen succes dus gebruik meestal een wattenschijfje maar dan gaat er natuurlijk product verloren. Zo’n mist lijkt mij veel fijner in gebruik zeker als het een wat duurder product is.
  Fijn weekend Annette.

  Geliked door 1 persoon

  • De essence die ik destijds had van L’oreal moest je ook met een watje aanbrengen of met de handen. Dit werkt inderdaad fijner en pak je daardoor ook wel wat sneller :). Ik ga vandaag nog even een dagje naar Duitsland voordat dat straks ook niet meer kan 😦 Jij ook een fijn weekend Ilona.

   Like

 2. Lijkt mij ook een fijne powerdrink voor de huid! Goede ingrediënten! Ik heb een facemist in de douche staan en af en toe gebruik ik die wel, in de zomer inderdaad vaker dan nu.
  Ja, die zon… die is nu ver te zoeken, zo een saai weer. Snel door die kerstdagen en oud en nieuw heen en dan weer snel naar die zon. Gelukkig vliegen de maanden voorbij, ik hoop wel dat we dan wat meer van de zomer gaan zien!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Suday Riley | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s