Suday Riley

Sunday Riley – Good Genes

Geen budget product deze Good Genes van Sunday Riley. Ik heb dit product met veel plezier gebruikt en hij komt uit de Caroline Hirons kit (de herfst editie van vorig jaar). Ik schreef al eerder over de producten van Sunday Riley, bijvoorbeeld deze Pink Drink – klik hier, of de heerlijke ICE cream – klik hier.

Bestseller

Voor zover ik het kan uitpluizen is de Good Genes de besteller van Sunday Riley. Het is een zogeheten acid treatment, een product dus dat exfolieert maar ook een vermoeide en door de zon beschadigde huid hersteld en een zichtbaar mooiere teint tevoorschijn tovert.

Over het product

Dit lees ik online; De treatment revitaliseert het uiterlijk van een doffe, verstopte of door de zon beschadigde huid, zonder afbreuk te doen aan belangrijkste zaken als veiligheid, kwaliteit en snelle resultaten. Good Genes Glycolic Acid Treatment dringt het oppervlak van de huid binnen met minuscule glycolzuurmoleculen, die diep in de huid zinken om porie-verstoppend vuil te verwijderen en het uiterlijk van een door de zon beschadigde, verstopte, gerimpelde of doffe huid te herstellen. Vanaf het eerste gebruik wordt de uitstraling en de helderheid van de huid zichtbaar versterkt.

Belangrijkste ingrediënten:

Gezuiverd melkzuur: een van de meest hydraterende alfahydroxyzuren, exfolieert de oppervlaktelagen van de huid en zorgt voor een heldere, frisse, gladde en jong uitziende teint. Bestrijdt de opeenhoping van dode huidcellen en overtollig talg en vermindert verkleuringen en donkere vlekken.

Zoethout: heeft van nature verhelderende eigenschappen, verbetert de uitstraling van de huid.

Citroengras: samentrekkend en verfrissend voor een jeugdige huid.

Arnica: kalmeert de huid en vermindert het gevoel van ongemak op de huid.

Cactusvijg-extract: zeldzaam extract dat de huid onmiddellijk kalmeert.

Gebruik

Je kunt dit product zowel in de avond als overdag gebruiken. Ik heb het in de avond gebruikt. Met name door het exfoliërende effect moet je anders toch een beetje opletten met je make-up (kan gaan ‘glijden’) en een hogere SPF gebruiken omdat je wat gevoeliger bent voor zonlicht.

Ook als je dit product gebruikt moet je wel kijken of je niet in je routine ook nog andere ‘zuren’ gebruikt want anders kun je je huid teveel strippen en dat wil je natuurlijk ook niet want dan kun je juist meer talgafscheiding krijgen of zelfs wat acne/onzuiverheden.

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten uit de Caroline Hirons kit zijn altijd behoorlijk aan de prijs en dat is met deze niet anders. Je betaald rond de EUR 95,- voor dit flesje. In Nederland te koop bij bijvoorbeeld Skins en ook online bijvoorbeeld bij Cult beauty. Ik vind het zeker een aanrader vond dat mijn huid echt een prachtige glans kreeg en er gewoon ‘gezond’ en goed uitzag. Maar ik realiseer me ook dat dit zeker niet voor iedereen betaalbaar is. Zelf vind ik het ook te duur om te blijven gebruiken. Wellicht zit het nog een keer in de kit als ik die nog een keer ga kopen. Het zijn wel leuke kennismakingen op die manier met producten die ik anders echt nooit zou kopen door de prijs.

Tip: soms kun je bij de TK Maxx wel eens producten van dit merk vinden voor een vriendelijke prijs.

Met black Friday kon ik weer een kit van Caroline Hirons kopen omdat deze toen met maar liefst 88% korting kwam (er was een ‘gewone korting van 55% en daar kwam met BF nog eens 33% korting bovenop) dus er komt weer een lading dure producten aan om te reviewen 😊

Ook heeft er in de beautybox al 2x een product van dit merk gezeten wat ook echt heel fijn was.

Ben jij bekend met producten van Sunday Riley?

Annette

4 thoughts on “Suday Riley

 1. Niet bekend als in gebruikt maar door je blog ken ik het inmiddels wel van naam. Leuk is dat ik een paar jaar geleden bij de TK Maxx in Rotterdam een soort wake up kit zag van dit merk afgeprijsd voor Euro 65,00 ik vond destijds te duur en dacht dat het een soort Essence o.i.d. was dus niet gekocht maar het was waarschijnlijk een hele goede deal:-)
  Alvast een fijn weekend as we speak kijk ik naar een prachtige maan.

  Geliked door 1 persoon

  • Was echt een heerlijk flesje dit dus ik speur als ik bij de TK Maxx ben ook altijd even in het schap…:) Ik heb de maan even gemist, meestal slaap ik slecht met volle maan maar het viel mee deze ronde wellicht echt te moe haha, fijn weekend!

   Like

 2. Ik ken het alleen van naam, via jouw blog.
  Inderdaad flink aan de prijs maar heerlijk dat je via zo een box deze luxe merken kan testen. Zo kan je ook goed ervaren hoeveel verschil er is tussen budget en dure varianten. Volgens mij had ik laatst ook een product waar zoethout in zat en dat zou ook verhelderend werken.
  Fijn weekend alvast!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik moet zeggen dat ik toch wel wat meer naar wat duurder producten neig komt ook door de leeftijd denk ik 😁 merk dat mijn huid er baad bij heeft als er goede ingrediënten in zitten merk toch wel verschil. Fijn weekend 🙋‍♀️

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s