Unboxing

Beautybox November 2021

Helaas weer een week later dan normaal maar gelukkig toch gekomen. Het is tijd om je te laten zien wat er in de beautybox zit van de maand November 2021. Prima inhoud – op het rare potlood formaatje na en zeker weer met bruikbare producten. Kijk je mee?

1 van de producten heb ik al eens voor je in de review gehad, wellicht lees je daar graag nog eens over Prai hals en décolleté cream – Klik hier

Zit er een favoriet van jou bij deze maand?

Annette

10 thoughts on “Unboxing

  1. Leuke box . Alle items (behalve het potloodje) spreken mij wel aan. Ik gebruik ook nooit iets aparts voor mijn hals en decolleté maar iets verkoelends is misschien soms wel prettig al heb ik vooral ’s nachts opvliegers:-). Kreeg bij mijn Bijenkorf bestelling een sample van Molton Brown douchegel (geen flesje maar een sachet dus echt voor 1 keer). Ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

  2. Haha, dat potloodje ziet eruit alsof het al gebruikt is… Nee, daar hadden ze wel een fullsize van mogen geven. Die verkoelende crème voor je hals lijkt mij ook heerlijk en Molton Brown natuurlijk….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s