Yeah or Nay

Yeah or Nay – oktober editie

Het was alweer een paar maandjes geleden dat ik een Yeah or Nay video voor je opnam. Voor deze editie heb ik 6 artikelen geselecteerd. 3 zijn missers en 3 toppers. Veel kijk plezier en deel ook vooral jouw missers of absolute top producten. Ik ben heel benieuwd.

Annette

6 thoughts on “Yeah or Nay

  1. Heb die wonder worker aan mijn moeder gegeven wegens hele droge ellebogen en plekjes op haar onderbenen door steunkousen maar zelfs daar trekt het niet in. Ze gebruikt het nu op haar lippen. Jammer van die Elemis olie had beter kunnen gebeuren bij die Revolution gel. Leuke video weer en leuke bril heb je op!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh ja en een toppertje wat mij betreft de Weleda Hydraterde ooggel, ik kocht deze bij de DM. En ik kreeg een sample van het double serum eye van Clarins maar mede gezien de prijs vond ik de 1e indruk niet bijzonder.

    Geliked door 1 persoon

  3. Zo, dat is een stevig goedje! Ik zou dat ook geen fijn gevoel vinden. Je zou hem eventueel kunnen gebruiken om babyhaartjes naar achteren/plat te maken, een soort hairspray zonder de spray. Jammer dat er niks in die verpakking zat, en gek hoe dat zo ertussen kon zitten…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s