Weekoverzicht

Weekoverzicht #160

Nog even doorbijten mijn laatste werkweek voor de vakantie komt eraan maar eerst vertel ik hoe het afgelopen week was.

Gedragen

Nou, ik denk dat summer over is? Gewoon maar weer een trui aan. Op maandag die van VeroModa, het is wel een hele fijne trui die makkelijk zit en die ook na het wassen goed in vorm blijft. Op dinsdag een t-shirt ik waag het erop haha maar wel nog met een vest erover die wel gedurende de dag lekker uit kan. Het blijft de rest van de week ook een beetje kwakkelen, dus doe maar vooral aan laagjes. ๐Ÿ˜Š

Gegeten

3x een maaltijd van Hello Fresh, de visschnitzel had ik nog nooit gegeten, prima gerecht, de platbrood pizza is altijd lekker al had ik de volgende keer de rauwe rode ui toch maar beter mee gebakken, die was wel heftig qua smaak. En tot slot de piadina met kip, lekker ook. Op zondag heb ik een culinair hoogstandje en eet ik de Mc VeggieKroket. Ik was al jaren niet meer bij de McDonald geweest. Hij was erg lekker.

Gewerkt

Op maandag ben ik naar kantoor geweest want we hadden een nieuwe starter. Ik had de nacht ervoor weer eens belabberd geslapen dus rond half 4 ben ik richting huis gereden, was helemaal doodop. Ik doe een offer aan een kandidaat maar er zijn kapers op de kust en een ander bedrijf bied zoโ€™n exhorbitant hoog bedrag dat ik daar niet tegenop kan. Uiteindelijk komt het goed en vind de kandidaat de job die wij bieden interessanter dan de concurrent. Toch een mooie opsteker.

Gekocht

De zelfbruiningsspray van Mine tan, die zat 2 maanden terug in de beautybox en is echt geweldig. Ik gebruik hem 2x per week en geeft geen vlekken, ruikt niet vies (veel zelfbruiners hebben zoโ€™n typisch geurtje) en is makkelijk in gebruik. Dus nu hij bijna leeg is ga ik toch voor een fullsize.

Ook koop ik nog wat supplementen online want ik ben door mijn magnesium heen.

Dan komt er een mail binnen met een mooie cadeauset van Elemis bij een bestelling (geen minimum bedrag dat je moet besteden) dus ik ga voor de bijl. Wilde eigenlijk pas na mijn vakantie een nieuwe reiniger kopen โ€“ stond dus wel in de planning maar nu dus al gekocht.

Gesport/gewandeld

Netjes 3x een work-out en elke bijna elke dag een ommetje. Op maandag doe ik dat langs de haven maar vergeet ik een foto te maken โ˜น. Het weekend is het echt bagger en op zondag regent het echt de hele dag. Toen dus niet gelopen.

Bron foto: Bol.com

Gelezen

Ik las het boek Dit heb je verdiend van Carla Kovach uit. Echt weer een spannend boek, met een flinke vaart en een mooi afgerond verhaal. Zo lees ik ze het liefst. Geen open eindjes waar je dan met vragen over blijft zitten. Na mijn vakantie zal ik weer eens wat boekentips delen.

Omdat ik volgende week er maar 4 dagen ben โ€“ vrijdagochtend zit ik in het vliegtuig kijk ik even of ik volgende week of een kort verslagje online zet of een weekje oversla. Ik zal even kijken hoe het gaat en hoe ik met mijn tijd zit ๐Ÿ˜Š. Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat heerlijk bijna vakantie, de voorpret vind ik altijd al leuk. Ik ben zo benieuwd hoe jij de zelfbruiner gebruikt, ik heb hem gisteravond weer gebruikt en weer vlekken. Ik spray het op en smeer het niet meer uit maar ik heb altijd vlekken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijn nog maar een (klein) weekje werken en dan genieten van je welverdiende vakantie. Er schijnen nog een paar (of meer) mooie dagen aan te komen. Naar Bergen geweest eind gereden voor een waardeloze tentoonstelling (1 klein zaaltje) toen maar even naar Petten langs het stand gelopen zo’n verschil met Zandvoort etc. bijna nieman (maar er is ook maar weinig horeca). Geniet alvast van de voorpret! Fijne week.:-)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik las net even mee met het comment van Bianca… zou het kunnen zijn dat zij misschien last heeft van droge plekjes waardoor daar de selftan niet zo goed pakt? Misschien eerst scrubben of een milde peeling doen?
  Bedankt voor je boekentip, ik lees nu een of ander romannetje omdat ik dacht dat ik nachtmerries kreeg van spannende boeken, maar daar ligt het niet aan. Ik droom niet leuker door zo een love story haha! Ik word om de haverklap (elke half uur, uur) wel wakker van een droom, zo vermoeiend. Dus gewoon weer terug naar de spannende boeken!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bizar zeg dat de arbeidsmarkt weer dusdanig is dat bedrijven elkaar moeten gaan overbieden voor kandidaten.

  Lekker nog een laatste weekje werken en dan vakantie. Als het goed is, zou het wel mooi weer worden komende tijd.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja de markt is echt gek en mensen stappen ook over op werkgevers voor een paar tientjes meer echte verbondenheid met een bedrijf zie je niet meer. Het is echt wat kan het bedrijf voor mij betekenen – te weinig? – weg zijn ze ๐Ÿ˜ฉ

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s