Sample Saturday

Mane ’n Tail Shampoo en conditioner

Ik zou toch zweren dat ik hier al eens een artikel over had geschreven maar een speurtocht op mijn eigen blog haha leert dat het toch echt niet zo is. Dus here we go! Deze mini’s van de shampoo en conditioner zaten – denk ik – in de adventskalender en heb ik ook al eens eerder gehad. Geen idee waarom het dus niet eerder online is gekomen.

Ik zie wel een verwijzing in 2017 in een opgemaakt video toen vond ik het blijkbaar prima, wat ik er deze keer van vond? ☹ lees maar…..

Welk merk?

Dit lees ik online; Wie had ooit gedacht dat shampoo en conditioner voor de verzorging van paarden ook een verbluffend resultaat zouden bieden voor het eigen haar? Dit ontdekten paardeneigenaren toen zij deze producten ook eens voor hun eigen haar gingen gebruiken. Het resultaat was net zo spectaculair als bij hun paarden: voller, dikker, glanzender, gezonder en sterker haar. Zo werd de Mane ’n Tail legende geboren.

De unieke formule van The Original Mane ‘n Tail shampoo reinigt het haar tot op de hoofdhuid en heeft een hydraterende en verzachtende werking dankzij de verrijking met proteïnen die het haar gezonder, voller en sterker maken. Geschikt voor alle haartypen.

Wat is het?

Nou, duh! Een shampoo en conditioner dus. Over het gebruik hoef ik denk ik niemand iets te vertellen 😊. Het zit vol met proteïnen voor sterk en glanzend haar, heeft een zachte geur en geeft aan – het haar en de hoofdhuid te reinigen zonder natuurlijke oliën te verwijderen.

De conditioner bevat een natuurlijke hydratatie in combinatie met exclusieve micro-verrijkte proteïnen voor het versterken van gezond, glanzend, handelbaar haar. Geschikt voor droog en beschadigd haar.

Wat vond ik ervan?

Nou eigenlijk niet zoveel. Ik heb wel degelijk het gevoel dat mijn haar na de shampoo beurt behoorlijk ‘gestript’ is het voelt enorm stug aan en vooral vogelnestjes gevoel qua klitten. De conditioner is dus geen overbodige luxe. De conditioner is erg dik en ik heb wat moeite om hem in mijn haar te masseren. Nee, niet geweldig dit. Ik doe precies een midweek met deze flesjes dus na mijn midweekje in Limburg zijn ze gelukkig op en gaan ze in de prullenbak. Nope, dit is een duim omlaag van mij. Het kan natuurlijk komen door mijn highlights maar mijn haar heeft een duidelijke behoefte aan meer voeding dan deze shampoo me geeft.

Het enige plusje vind ik wel dat als mijn haar eenmaal droog is het enorm zacht aanvoelt en inderdaad een mooie glans heeft. Maar het gebruik? Nee, helaas niet geslaagd.

Waar te koop en wat kost het?

De prijs is vriendelijk beetje speuren op internet en je kunt het al voor zo’n 5 euro per fles kopen. Bij Douglas, Lookfantastic of Boozyshop betaal je iets meer en ben je 7 euro kwijt. Wat mij betreft houd je het geld lekker op zak en zoek je wat beters. Laat dit maar gewoon voor de paarden blijven lijkt me beter 😊 Een nee van mij deze ronde.

Iemand van mijn lezers deze al gebruikt?

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Nou ik sla ff over:-) Heb jaren geleden eens een review gelezen bij??? die er lyrisch over was en destijds hadden ze het bij het Kruidvat. Ja kan ook niet natuurlijk dat haar van paarden is veel stugger (en daar worden toch ook geen pruiken van gemaakt 🙂 moest ik ineens aan denken).

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ook ergens iets gelezen over deze shampoo en conditioner maar ik weet niet meer wat er precies over gezegd werd. Zou inderdaad kunnen dat het bij jou was, maar dan waarschijnlijk lang geleden alweer.
    Ik heb ook eigenlijk nooit gezien dat paarden gewassen werden met shampoo, wel veel geborsteld maar het zou zomaar kunnen. Deze sla ook ik over, die mogen ze exclusief voor de paarden gebruiken…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s