Oskia

Restoration Oil

Een paar maanden geleden liet ik deze olie al aan jullie zien in mijn eerste Yeah or Nay video (klik hier). Nu is het tijd voor de review. Deze Oskia huidolie komt uit mijn herfst-kit van Caroline Hirons en is bijna op. Je doet ontzettend lang met zo’n flesje omdat je maar een paar druppels nodig hebt, dat mag ook wel want de prijs is fors.

Over de olie:

Dit lees ik online: Verjong uw teint met de OSKIA Restoration Oil, een hoogwaardige mix van voedingsstoffen, bloemen oliën en extracten om de huid te liften, te versterken en te voeden. Geschikt voor alle huidtypes, de niet-vette olie is verrijkt met verstevigende Afrikaanse Acmella om de soepelheid te vergroten, Lupine en zeevenkel om de collageenproductie te bevorderen en de elasticiteit te verbeteren, en ontstekingsremmende Kurkuma, die de huidskleur egaliseert voor een stralende, gezonde huid. uitziende teint.

Ingredienten:

Doordrenkt met aanvullend Starflower, Zonnebloempitten en Teunisbloemolie, rijk aan gamma-linoleenzuur om de huid te hydrateren en de natuurlijke barrièrefunctie te herstellen. Met antioxidant rozenbottelolie om te herstellen en te beschermen tegen externe agressors, en kalmerende Heart Seed Vine om gevoelens van ongemak te verlichten, minimaliseert de luxueuze olie het verschijnen van fijne lijntjes om een ​​gladdere, zachtere huid te onthullen.

Heerlijk

Ik kan niet anders zeggen wat een fijne olie is dit. Ik gebruik 4 druppels overdag en hij is totaal niet vet (wel als je er teveel van gebruikt dus laat je niet verleiden om meer te nemen). Hij trekt goed in de huid en zorgt de hele dag voor een fijne verzorging. Nu hij bijna op is heb ik hem verplaatst naar de avond, mijn nachtcreme was op en ik wilde graag met een ander product overdag starten. Hij is dus prima geschikt voor zowel de dag als de nacht. Hij heeft een subtiele geur en je doet een eeuwigheid met dit flesje.

Ik merk wel dat nu hij bijna op is het pipet niet meer diep genoeg in het flesje gaat en ik dus het product om mijn hand moet ‘gieten’ dat is met 4 druppels een beetje passen en meten 😊 maar hij gaat zeker weten tot de laatste druppel op.

Prijs

Niet goedkoop met zo’n € 80,- maar een genot voor je huid en ook de ingrediënten zijn hoogwaardig je krijgt dus zeker value for money. Er is ook een 10ml – probeerflesje te koop zie ik bij Niche-beauty daar betaal je dan € 19,- voor als je het toch wellicht eerst wilt proberen.

Normaal ben ik niet zo van de olie voor mijn gezicht maar dit was een schot in de roos. Echt een aanrader wat mij betreft. Hij is geschikt voor alle huidtypes en is vrij van parabenen, kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Annette

6 thoughts on “Oskia

 1. Ben ook altijd een beetje huiverig voor olie heb nu een dry oil spray van Therme voor mijn benen die vreselijk droog zijn maar vies spul blijft maar plakken. Deze olie klinkt fijn en als je het omrekend naar per dag valt het nog best mee:-)

  Geliked door 1 persoon

  • Deze is zalig! zonde om op de benen te smeren haha. Ik ben niet zo’n fan van het merk Therme maar plakken is altijd naar inderdaad. De droge olie van Nuxe is ook heel fijn die heb ik veel voor mijn benen gebruikt (denk wel 3 flessen).

   Like

 2. Klinkt goed! Af en toe gebruik ik een olie voor mijn gezicht, dan heb ik het gevoel dat mijn huid best wel wat “vet” kan gebruiken. Liever niet te vettig maar voor de nacht is dat prima.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s