Weekoverzicht

Weekoverzicht #149

Wat een heerlijk zomers weertje, kan er niet over uit, ondanks dat ik de hele week moest werken is het me thuis werken toch wel net even iets makkelijker om een half uurtje te gaan lopen en dus dat mooie weer even lekker mee te pakken. Wat ik deed?

Maandag

Ik begin deze week gewoon lekker thuis, het is mijn beurt om de wekelijkse sale cijfers te presenteren en als alles groen kleurt is dat toch lekker 😊 de zaken gaan gelukkig nog steeds heel goed. Helaas ook weer een medewerker die zijn jaarcontract niet gaat verlengen. Wij wilden wel maar hij gaat terug naar Spanje om dichter bij familie te zijn. Wij zijn natuurlijk heel internationaal en ik merk dat dit voor meerdere mensen sinds de corona een reden is om Nederland te verlaten. Het niet kunnen zien van familie is er behoorlijk ingehakt en dat snap ik heel goed. Ik kook de Italiaanse kip uit de Hello Fresh box. Omdat ik gisteren al een work-out heb gedaan doe ik die vandaag niet, heb wat last van mijn knie ook.

Dinsdag

Op dinsdag is altijd de management team meeting en die neemt het grootste deel van de ochtend in beslag. Ik werk verder nog aan de kandidaten voor onze open rollen en spreek met een medewerker die niet zo lekker in zijn vel zit op het moment. Ik doe weer een work-out, stap onder de douche en schuif aan voor het eten.

Woensdag

Dagje kantoor. Lekker op pad met mijn nieuwe auto. Ik heb er natuurlijk al stukken mee gereden maar afgelopen week waren het maar vrij korte ritjes, ben echt heel blij met mijn auto kan ik weer een paar jaartjes mee vooruit. Helaas gaat wel de Piet Heijn tunnel waar ik altijd doorheen ga 1,5 jaar !!!!! dicht potverdrie, vorig jaar is hij ook al maanden dicht geweest voor onderhoud en nu dus weer maar nu heel lang. Baal ik van want de andere route is altijd veel drukker en met meer mensen op de weg wordt dat dus weer een deel aansluiten voor ik de snelweg kan pakken (vanuit kantoor is er maar 1 ‘uitgang’ en met al die kantoren is die altijd superdruk – dus door het centrum is dan voor mij veel sneller). Thuis gekomen, sporten, douchen en even niets.

Donderdag

Weer thuis werken. Ik geef een training aan de medewerkers die vorige week waren gestart van ons HR systeem en verder kabbelt de dag lekker voort. Om 5 uur heb ik een afspraak bij de nagelsalon. Mijn nagels zijn hard gegroeid, door het mooie weer maar ook zeker door de collageen en vitamine D die ik slik, ik ga ondanks dat ze een hele nieuwe serie felle kleuren hebben voor een neutraal lakje 😊 Ik ben niet zo van de felle kleuren, wel qua kleding maar qua nagels houd ik het toch liever neutraal.

Vrijdag

Ik heb gemeld dat volgende week mijn laatste week is voor ik met vakantie ga. Pff iedereen schiet weer in de paniek en er ligt een lijst met dingen om af te handelen. Dat is wel een nadeel als je ‘alleen’ bent, niemand die je werk overneemt. De collega’s in de UK kunnen wel bijspringen maar bij voorkeur alleen als het echt niet anders kan. Volgende week maar even tandje weer bijzetten dus ☹. Einde van de middag komt de kapper op bezoek, heerlijk weer bijgekleurd en de droge punten eraf. Kan het er weer even tegen.

Weekend

In het weekend deed ik niet veel, ik heb wat last van mijn rug dus doe het rustig aan, gewoon de boodschapjes gehaald, even op zoek naar een nieuwe douchekop want de regendouche vond het na 10 jaar blijkbaar mooi geweest. Verder lekker in de tuin gezeten en even naar de zonnebank geweest. Wel fijn dat deze nu ook weer open mag. Ik ben dol op de zon maar echt zonnen dat kan ik eigenlijk niet meer vind het al snel te heet en te benauwd maar een kleurtje staat me toch net wat beter dus de zonnebank biedt dan uitkomst. Ga niet heel vaak – het is natuurlijk ook niet zo goed – maar 1x per 3 weken ongeveer vind ik toch wel heel lekker.

Ik maak me op voor een laatste weekje werken en dan heerlijk een weekje vrij. Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Huis wordt leger en elke dag een paar dozen:-) Gisteren een hoop spul van Ikea opgehaald die daar niet passen. Geef het liever weg want MP werkt niet bij Ikea spul. Fijne week en heerlijk vooruitzicht vakantie!

    Geliked door 1 persoon

  2. Op de eerste foto viel het mij al op, je wordt steeds blonder! Mooie aardbei uit de tuin, lekker als je die zelf kan plukken.
    Zo goed van je dat je iedere dag wandelt, eigenlijk zou ik dat ook moeten doen. Maar in de wijk is natuurlijk saai en vlak bij huis waar het wel mooi is is geen wandelpad…. (daar was ook een meisje toen doodgereden, enge weg dus)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s