Shein

Bikini topjes

Jarenlang wilde ik perse een matchende bikini hebben maar sinds een paar jaar doe ik eigenlijk mix and match 🙂 dus een los broekje en los topje en dan variëren maar. Ik heb meestal gewoon zwarte bikini broekjes en nu kocht ik 4 topjes bij Shein om de komende maanden te gebruiken. Ik laat ze aan je zien.

Shein

Shein is een goedkope online kleding zaak, jaren terug kocht ik er ook al eens maar sindsdien eigenlijk niet meer. Nu dus toch 4 bikini topjes gescoord. Bij shein is het of niets of prima, de pasvorm is altijd een beetje een gok, net als de maat dus wel even goed bij de maattabellen kijken en de boel opmeten. Alle 4 de topjes kosten 6 euro per stuk.

Botanisch

Het eerste topje heeft een beetje botanisch thema met die bladen. Erg leuk en de brede band aan de onderkant heeft een soort ‘mesh’ achtige stof. Die band voelt wat ruw aan maar het schuurt niet. De bandjes zijn verstelbaar en hebben een vulling die je eruit kunt halen als je daar niet van houd. Ik kocht deze top in maat L. Je trekt hem over je hoofd aan en de cups zijn iets aan de ruime kant maar verder zit hij prima voor mij. Leuke top.

Wit

Ik ben dol op wit maar een volledig witte bikini vind ik toch wel heel spannend. Ik kocht bij de Primark een leuk bikinibroekje met witte bloemetjes (ondergrond blauw) en dus zocht ik een wit topje voor erbij. Het werd deze. Ook deze trek je over het hoofd aan en de schouderbandjes zijn verstelbaar. Ook dit is een maat L. Ook in dit topje zitten uitneembare vullingen.

Stippen

Topje nummer 3 heeft stippen of polkadots net wat de liefhebber het voor naam geeft. Deze is verder niet verstelbaar dus het was een gok maar hij zit van alle 4 het mooist. Hij heeft wat bredere schouderbandjes, vullingen die je er dus desgewenst uit kunt halen en een ‘breed’ rugpand ook. Heel leuk deze ook.

Zebra

Top slot het zebra topje 🙂 een dierenprintje kon niet uitblijven natuurlijk. Ook deze gaat aan over het hoofd en kun je verstellen net al een beha. Ook deze zit goed al heeft de band onder de buste een beetje ‘ruimte’ over ik stoor me daar verder niet aan. Hij zit verder prima.

Conclusie

Prima bikinitopjes om mee te zwemmen of buiten te zitten met een korte broek eronder bijvoorbeeld. Het is geen top kwaliteit maar eerlijk gezegd heb ik in het verleden hele dure bikini’s gehad die ook na 2 weken Griekse zon in de prullenbak konden omdat het er niet meer uit zag. Ik doe het altijd keurig uitspoelen na een dagje strand/zwembad maar vaak gingen ze echt maar 1 seizoen mee het broekje ging dan toch ‘lubberen’ of werd lelijk van de vele zon. Anyway, voor mij op dit moment even geen dure badkleding maar lekker mix en matchen.

Welk topje vind jij de leukste en heb jij al badkleding gekocht voor deze zomer?

Annette

6 thoughts on “Shein

  1. Heb ook wel eens dat “dure” badkleding weinig zin heeft omdat het gewoon aangetast wordt door zon, chloor, zonnebrand etc. Ik draag al jaaaaaaaaaaaaaaaren geen bikini meer want buik(je) die er door hormonen de ene dag wel is en de andere niet. Koop meestal een Triumph badpak in de outlet in Lelystad (net als bh’s) overigens. Ik vind topje 3 het mooiste qua print en model maar nr. 4 is ook leuk. Ziet er ook niet “goedkoop” uit. En uiteindelijk komt al onze kleding uit verweggistan. Mijn schoonmoeder werkte ooit op een atelier waar overhemden gemaakt werden en voor het duurdere segment (Bijenkorf etc.) moesten alle draadjes goed afgeknipt worden voor het “goedkopere” (C&A) niet. Maar nu wordt ook die kleding natuurlijk ook niet meer in NL gemaakt praat over ca. 60 jaar geleden. Comment weer te lang ha, ha Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Die met de stipjes vind ik heel leuk, apart dat decolleté! Het liefst draag ik zo een badpak met jurkje eraan vast, dan voel ik mij het meest zelfverzekerd. De stofjes van badkleding vind ik altijd heel onprettig en alles moet natuurlijk goed aansluiten. Maar flatteus staat het al jaren niet meer bij mij. Ik denk wel dat als ik bij een zwembad of op een strand zit er minder moeite mee zou hebben, want daar loopt van alles, in alle soorten en maten zullen we maar zeggen. Maar mezelf in een pashokje zien in een badpak of bikini vind ik wel het toppunt van gruwel… Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s