Yeah or Nay

Goed of skippen?

Ik nam een video op met producten die ik op dit moment in gebruik heb. Zijn het aanraders of toch maar skippen een volgende keer? Ik laat een aantal producten de revue passeren. Benieuwd wat je ervan zult vinden.

Annette

14 thoughts on “Yeah or Nay

 1. Heb n.a.v. je review over de Revolution créme deze besteld. Twijfeld een beetje over de kleur maar ben uiteindelijk voor de lichtste gegaan. Foundation gebruik ik nauwelijks meer maar een beetje kleur mag wel. Fijne dagen nog.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk filmpje, mag van mij wel blijven. Hoewel ik wellicht geen recht van spreken heb, volg je pas sinds kort.
  Vind zelf alles van Bondi Sands top, andere merken zelfbruiners doen bij mij ook weinig, denk dat ik ongeveer dezelfde teint heb als jij. En jammer ja, zonnebank zelf ook graag in de winter. Had aardig wat tegoed gekocht voor het geval mijn winterzon vakantie niet door kon gaan. Tja, en dan gaan beiden niet door…

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk filmpje!
  Ik hoop dat we snel naar de DM mogen!
  Dan ga ik de leave-in conditioner halen. Ik mis de uitjes naar de DM wel hoor!
  Ik vind de shampoo’s van Loving Blend ook goed. Qua mascara ben ik echt fan van Clinique, maar dat komt ook omdat een mascara bij mij echt waterproof moet zijn vanwege zwemmen, nu even niet dan 🙄

  Geniet nog van je vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 4. Die leave in condioner is bij me blijven hangen, dacht wellicht heeft de DM drogist het wel, en ja hoor. Hier kun je dus spulletjes van DM shoppen, verzend naar NL, en is ietsje duurder dan DM zelf. Maar je bespaart benzinekosten 🙂 (in mijn geval moet ik 2 uur rijden, ga weleens een dagje heen) Heb er al eens eerder besteld, erg handig in tijden van lockdown.
  https://www.dmdrogist.nl/garnier-fructis-hydra-aloe-air-dry-cream.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Bestel het zelf nu nog niet hoor, heb zoveel nog liggen… Kan nog wel even wachten tot we er weer heen kunnen. Maar dacht wellicht heb je er iets aan. Maar andere lezers hebben er ook wat aan zie ik al.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s