Unboxing

Beautybox juni 2021

Hij kwam toch eerder dan verwacht binnen dus ik schuif mijn Oskia review een weekje op en laat je in plaats daarvan de inhoud van LookFantastic beautybox zien. Wederom geen boekje, maar dat mag de pret niet drukken.

Kijk even mee naar de inhoud van deze maand

Annette

4 thoughts on “Unboxing

 1. Ja het is en blijft een ramp ik had ‘m opgezegd en kreeg de box toch weer én 2 keer afgeschreven. Als 3 mails gestuurd maar geen antwoord. Ga kijken of ik het geld kan storneren dan zullen ze vast wel stoppen….had overigens 2 handsanitizers en geen lipspul…..hoe zo loopt het daar niet helemaal goed:-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een gedoe met die boxen, het zal mij niets verbazen als ze er een keer mee stoppen.
  Rituals is altijd wel lekker en die facial buffer lijkt mij heel fijn!
  Mijn haar begint ook heel droog bij de punten te worden, ik moet eigenlijk ook iets erin doen alleen is het vaak wat vettig en met kammen zit het in no time ook bovenop je haar. Benieuwd naar Philip Kingsley dus!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik denk dat als ze met de box stoppen dat ze veel klanten kwijt raken. Heb toch best wat dingen geshopt nav de boxen maar kijk nu altijd eerst of het ergens anders te vinden is 😁 ja problematisch 😩 de eerste indruk van de philip kingsley is fijn ik zal het zeker in een sample Saturday laten terug komen

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s