Weekoverzicht

Weekoverzicht #148

Prima weekje heb ik achter de rug, wat jullie? Op het werk lijkt de rust enigszins terug gekeerd (ik zeg het maar niet te hard….) en dan het zonnetje erbij ik kan er wel aan wennen voor de komende maanden 😉.

bron foto @hjk01

Maandag

Na het gekkenhuis van vorige week is de maandag bijna een verademing deze week. Ik heb geen al te gekke inbox, heb wat meetings en gesprekken en het gaat allemaal redelijk vlotjes. De zon schijnt heerlijk dus tussen de middag loop ik lekker even een half uurtje over de hei. Op tijd de laptop dicht, het helpt natuurlijk dat de collega’s in de UK een feestdag hebben haha dus die zijn er niet. Ik doe mijn eerste work-out van deze week en Timo kookt.

Dinsdag

Op naar kantoor want we hebben 2 nieuwe starters, eigenlijk 3 maar de 3e is nog niet fysiek op kantoor aanwezig het is onze nieuwe Vice President en die gaat pas reizen als het weer allemaal is toegestaan. Ik doe de introductie met hem dan ook via een video call en verder heb ik wat meetings. Ik ga op tijd richting Hilversum en Isabelle kookt altijd op dinsdag dus ook dat hoef ik niet te doen vandaag.

Woensdag

Vandaag wordt mijn auto opgehaald, na 5 jaar trouwe dienst zit de lease erop en in de middag haal ik mijn nieuwe auto op, zelfde model alleen nieuw 😊 ik hoop ook hier weer veel veilige kilometers mee te mogen maken. Toch spannend zo’n eerste ritje altijd in je nieuwe auto. Van de oude krijg je een schouwrapport, ik denk zelf alleen wat gebruikerssporen en niets geks dus ik hoop niet nog met een nare naverrekening opgezadeld te worden. Er zit geen schade verder aan de auto dus fingers crossed. Ik maak de Gado-Gado uit de Hello Fresh box.

Donderdag

Tijdens mijn lunchpauze langs de huisarts voor een uitstrijkje, moet ook gebeuren. De oproep was binnen gekomen een week of 2 geleden en ik vind het belangrijk om aan dit soort oproepen gehoor te geven. Het is altijd een beetje ongemakkelijk maar ook binnen en poep en scheet weer achter de rug. Ik stond letterlijk binnen 9 minuten weer buiten. Nu hopen dat alles goed is.

Grote fles Fudge zilvershampoo, heel fijn deze en nieuwe bruistabletjes voor mijn nachtbeugel 🙂

Vrijdag

Slechts twee afspraken in de agenda dus helemaal happy kan ik met een gerust hart het weekend in glijden. Ik loop lekker een rondje en gebruik mijn lunchpauze om alvast wat te soppen in huis, hoef ik dat zaterdag niet te doen. Volgende week komt de kapper daar kijk ik wel naar uit, heb droge punten en de uitgroei is fors 😊.

Weekend

Op zaterdag mag ik helemaal aan het einde van de dag mijn vaccinatie halen. In Hilversum was er helemaal geen plek de komende tijd dus ik ben naar Huizen gereden, prima aan te rijden locatie en ook snel aan de beurt.

Voor zondag had ik kaartjes voor het fotografie museum in Amsterdam. Ik hoopte eigenlijk vanalles over fotografie te weten te komen maar het was ‘gewoon’ een tentoonstelling, ik vond het niet bijster interessant en we waren er dus redelijk snel door, toen maar even in de tuin van het rijksmuseum een bakkie gedaan.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Veel geluk met je nieuwe bolide:-) Leuk dat jurkje. Waar heb je die megafles Fudge besteld? Wij hebben de sleutel en vandaag ga ik starten met inpakken. Ed gaat “klussen” en fijn met Ikea meubels aan de slag. Het is gelukkig heerlijk weer. FIjne week weer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Inderdaad een leuke foto, die eerste! Jeans met een witte blouse vind ik altijd heel leuk staan, mooie combi!
    Wij gaan in juli (eindelijk) weer een dagje uit, namelijk naar de Bob Ross tentoonstelling, heel veel zin in! Binnenkort ga ik zelf ook een “Bob Ross” maken, ik ben nu helemaal geïnspireerd om een happy schilderij te maken 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s