Sample Saturday

Sunday Riley – eye contour crème

Laatst heb ik een setje producten van Sunday Riley besteld. Een merk waar ik met name veel over lees in de de Skincare group op Facebook waar ik lid van ben. Het merk is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar maar online goed te bestellen. In deze set zat onder andere dit tubetje oogcontour crème die deze week centraal staat in de sample Saturday.

Sunday Riley - auto correct

Welk merk?

Sun Riley, gedreven door wetenschap en in balans gehouden door botanische producten, is een gelijknamig merk dat gelooft in het leveren van zichtbare en snelle resultaten. Met het doel om de huidkwaliteit te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen, biedt het merk cult-schoonheid supercharged producten die zijn geformuleerd door de oprichter zelf, die ook een cosmetisch chemicus is.

Wat is het?

Een oog crème, ik houd er altijd van en kan al jaren niet meer zonder. Heb een lange tijd een beetje haat/liefde verhouding gehad met oogproducten maar sinds een paar jaar is het toch meer liefde 😊.

Het belooft om donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen en de oogcontour te verhelderen.

Sunday Riley auto correct

Cafeïne en Braziliaans ginsengwortelextract verminderen snel de verschijning van wallen en donkere kringen, waardoor vermoeid ogende ogen worden geactiveerd. Geconcentreerde extracten van paardenkastanje en acmella oleracea maken de verschijning van kraaienpootjes en fijne lijntjes glad en geven een onmiddellijk gelift uiterlijk. Antioxidant-rijke luteïne geeft een stralende gloed aan de kwetsbare huid rond het oog. Cacao en sheaboter vullen de huid met vocht, terwijl watermeloenzwoerd extract en natrium-PCA hydratatie in de huid brengen. Ogen zien er frisser, jonger, verdraaid en meer uitgerust uit.

Wat vond ik ervan?

Lekker, het is een fijne textuur die heel snel intrekt. Ik heb ruim een week gedaan met dit tubetje, dat is een fijne testperiode maar om echt iets aan de donkere kringen te doen dat zie ik niet zo. Nu is dat ook altijd lastig want vaak zijn kringen rond de ogen genetisch bepaald en die smeer je echt niet zo maar even weg, helaas. Wel zien mijn ogen er fris uit, de huid voelt lekker zacht en verzorgt en ik masseer het graag ook op de kraaienpootjes zodat deze minder opvallen.

Sunday Riley auto correct

Waar te koop en wat kost het?

Zoals ik in de intro al schreef moet je voor dit merk uitwijken naar bijvoorbeeld de UK. Het is een prijzig product van een euro of 60,-. Ze hebben wel veel mooie kits beschikbaar waarin dus meerdere producten van dit merk zitten. Zeker het overwegen waard. Ik ben trouwens heel benieuwd hoe dit gaat na de Brexit en of we dan nog wel aan dit soort mooie items kunnen komen zonder invoerrechten te moeten betalen. Maar goed, we gaan het zien.

Gebruik jij een oog crème?

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

    • Het zou zeker zonde zijn, maar ik zie wel dat er al heel veel distributie over gaat naar het ‘vaste land’ dus het zou ook maar zo andersom kunnen worden en dat het heel lastig wordt voor de Britten om aan hun spullen te komen, het leven daar wordt denk ik wel een stuk duurder. Heftig hoor wat er allemaal gebeurd.

      Like

  1. Ik snap je haat / liefde met oogverzorging wel. Ik ervaar namelijk met bepaalde producten wel echt verschil, maar ik merk ook dat veel producten mijn make-up laten ‘vlekken’. Ik gebruik nu dan eigenlijk nooit meer overdag oogverzorging (behalve op make-up loze dagen), ’s avonds gebruik ik het wel altijd. Ach, beter een keer per dag smeren dan helemaal niet, toch?

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s