Weekoverzicht

Weekoverzicht #134

Even een klein vleugje lente deze week en wat mij betreft smaakt het naar meer. Ik deed een tweede verwoede poging om de groene aanslag van mijn terras te verwijderen maar nog zonder al te best resultaat. Wat ik verder deed?

Maandag

Vandaag een vrij volle agenda met veel bel afspraken met potentiele kandidaten. Ik heb op het moment 7 rollen open staan en er komen er in de loop van de week nog eens 2 bij ☹ dat is wel een beetje veel. Het is wel te doen maar dan blijft al mijn andere werk wel liggen. Nou ja, we zien het wel. In de avond ga ik sporten en we eten de krieltjes en gehaktballetjes uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

De management vergadering valt uit vandaag dat geeft een beetje lucht. Mijn manager vraagt of ik een Linkedin training wil bekijken en daar kort verslag van kan doen. Het is maar een training van een half uur maar er worden zoveel tips en informatie gegeven dat ik hem 2x moet bekijken om het allemaal een beetje mee te krijgen, wel heel interessant over het communiceren met verschillende culturen dus zeker actueel voor ons multi-culti kantoor. We eten de wraps met Halloumi die mijn dochter klaarmaakt. Ben inmiddels wel een beetje uitgekeken op de halloumi er zit weinig smaak aan maar de uiencompote maakt het wel weer lekker. De persconferentie brengt een heel klein beetje goed nieuws want mijn kappersafspraak van 5 maart kan dus doorgaan en op 6 maart staat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste gepland en die kan dus ook doorgaan. Toch wel weer lekker.

Woensdag

Ook vandaag is het weer volle bak met afspraken, vergaderingen etc. Ik doe wel even een ommetje en in de avond ga ik een half uurtje sporten. Afgelopen zondag had ik bij mijn ouders een hele lading kadokaarten meegenomen (online codes) van gewonnen prijsjes. Zij hebben geen kaas gegeten van dingen online bestellen dus ik mag ze hebben. Ik snuffel een beetje op de site en scoor een boek, 2 paar oorbellen en een multifunctionele keukenschaar. Haha altijd leuk krijg ik de komende tijd weer pakjes binnen. We eten het kip gerecht uit de Hello Fresh box.

Donderdag

Vandaag moet ik zelf even op pad tussen de middag om een pakje weg te brengen. Ik heb via Vinted een paar -nog nieuwe- adidas schoenen verkocht die ik net voor mijn vertrek bij dit bedrijf had gekocht op een sample sale. Aangezien ik dit merk niet meer draag stonden ze maar in de kast dus verkopen die handel. Verder gewoon gewerkt tot vrij laat want er was overleg met de US dus dat duurde tot 6 uur. Geen zin om te sporten dus dat moet dan morgen maar.

Vrijdag

Op vrijdag is het bij ons no-meeting day en dat scheelt altijd in de agenda. Tijd om even wat klussen af te ronden die er al de hele week liggen en lekker op tijd af te sluiten. Ik had van de week nog een keer mijn straatje gescrobt met schoonmaakazijn maar het is nog steeds hartstikke groen. Ik denk dat ik maar een paar flessen pure azijn moet halen en nog een keer proberen. Het schiet niet op terwijl ik meestal goed resultaat zie na een flinke schrobbeurt.

Weekend

Ik haal even het gebruikelijke recept op de markt en ga dan langs de Albert Heijn. Ik gooi nog een keer 4 flessen azijn in mijn karretje en doe dus nog een keer een scrobbeurt op de tegels. Nu ben ik er wel klaar mee. Als het niets uithaalt dan blijft het maar groen haha. Mijn laptop wil niet opstarten en daar krijg ik toch een beetje stress van.

Ik besluit dan toch maar een nieuwe laptop te kopen al had ik dat pas in Maart willen doen met mijn bonus maar goed ik kan – vind ik zelf – ook niet zonder. Uiteindelijk krijg ik hem aan het einde van de middag weer aan de praat maar het is dikke stroop zo traag. Nog even lekker gewandeld zowel zaterdag als zondag en even goed wat rust genomen. Ben toch weer moe merk ik. Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat een leuke trui heb je aan. 3 appartementen bekeken waarvan eentje echt zo vies…..de witte kunstof spoelbak was soort van bruin en de kat was niet fysiek aanwezig maar echt overal haren en de geur van kattepis…..Tip voor je terrastegels dat spul van HG (groene aanslagreiniger) is top gebruikten wij om de tegels op het terras van ons appartement in NIeuwegein schoon te maken. Handig als je het eerst in zo’n plantenspuit met oppompsysteem doet. Wel ff weerbericht checken want het mag geloof ik 2 dagen niet gaan regenen. Verder veel gewandeld bij de Waal van Rossum naar Hurwenen. Fijne week en jaaaaaa donderdag eindelijk naar de kapper. (jouw haar ziet er nog best ok uit).

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ga vrijdag naar de kappper, heerlijk 🙂 ja ik denk dat ik maar groene aanslag reiniger ga halen. Want het ziet er nog steeds niet al te best uit. Nou ja, eerst maar weer op beter weer wachten. Smerig zeg dat appartement, je vraagt je af of sommige mensen wel willen verkopen dan….

   Like

 2. Groene aanslag reiniger van HG is echt top mijn terras is weer helemaal schoon . Fijne week en geniet van je beauty afspraken ik ga lekker woensdag ook naar de kapper .

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ga proberen om mijn tuin schoon te maken met groene zeep. Vorig jaar ook zo staan schrobben met azijn en het duurde zo lang voordat het weer schoon was. Pas toen de zon er flink op scheen lukte het pas. Ik las nu weer dat azijn weer kwaad kan voor katten en de groene aanslagreiniger van Action helemaal giftig is. Eigenlijk werkt een hogedrukreiniger het snelst en is het meest effectief. Maar die hebben wij niet, misschien dit jaar anders maar huren bij de Gamma ofzo…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s