Emma Hardie

Moringa Reinigingsbalm

Ik houd van reinigers, je vind ze in grote getalen op mijn blog, vooral dit soort balms vind ik erg prettig. Het doet altijd een beetje ‘luxe’ aan en als ze ook nog eens een heerlijk verzorgd gevoel achter laten ben ik om. Ik heb deze pot inmiddels leeg dus ik vertel je wat ik ervan vond.

Over het product:

Ervaar een verjongende reiniging met Emma Hardie Moringa Reinigingsbalsem en Professionele Reinigingsdoek, een luxe dagelijkse reiniger die make-up en onzuiverheden verwijdert en de doffe huid revitaliseert.

Nou ja zeg, ‘verjongende’ reiniger? Daar geloof ik natuurlijk helemaal niets van, hoe dan? Maar goed we doen net of we dat niet gelezen hebben haha. Even kijken wat er nogal meer in zit:

Verrijkt met antioxidant Moringa-zaadextract, wilde zeevenkel en vitamine E, levert de voedende balsem balancerende, hydraterende en zuiverende eigenschappen; het voert een diepe reiniging uit, elimineert oog- en gezichtsmake-up terwijl het de poriën ontlast en verfijnt. Het bevat ook een cocktail van druivenpitten en zoete amandeloliën, rijk aan essentiële vetzuren om de teint te versterken en te verzachten. Verhelderend en hydraterend, de diep reinigende eigenschappen worden verbeterd met de professionele reinigingsdoek die wordt meegeleverd. Het doek is gemaakt van unieke microvezels en heeft een mousseline om warmte te isoleren voor ultieme compressie en demping van de huid. De microvezelzijde zorgt voor een diepe maar zachte poriënreiniging en het verwijderen van make-up, terwijl fijne lijntjes er gladder uitzien.

Doordrenkt met essentiële oliën van sinaasappel, neroli, mandarijn, jasmijn en roos om te verjongen en te conditioneren en tegelijkertijd de zintuigen te kalmeren. Dient ook als een hydraterend behandelingsmasker als het tien minuten blijft zitten.

Mijn mening:

Ik zei het al in de inleiding, ik wordt heel blij van dit soort producten. Ik sta met plezier in de avond dit product in te masseren op mijn gezicht. Ik heb het eerlijk gezegd niet echt getest op mijn ogen. Omdat het een zalige geur heeft (en dus een beetje parfum bevat) durf ik dat niet zo goed, wel ga ik heel lichtjes over mijn ogen maar de meeste make-up haal ik er eerst af met een oog make-up remover.

De reiniger is voor mij een tweede product/reiniger. Ik doe al jaren de zogeheten double-cleanse methode om mijn huid schoon te maken, dus eerst met een micellair water het merendeel van de make-up eraf en dan deze balm om echt goed de poriën etc te reinigen.

Zuinig

Reinigingsbalms zijn zuinig in gebruik je neemt met een spateltje wat product en als je het in je handen warm maakt wordt het vaak olie-achtig en kun je het heerlijk inmasseren. Maanden doe je met een pot. Al eerder heb ik ook die van Clinique voor je getest (klik hier) die was ook heel erg fijn. Deze van Elemis (klik hier) blijft vooralsnog mijn favoriet.

Kopen?

Het is geen goedkoop product. Je betaald zo’n € 59,- voor een pot met reinigingsdoekje. Diverse online aanbieders maar volgens mij nog nergens fysiek in een winkel te koop.

Emma Hardie heeft wel echt hele fijne producten hoor, door de beautybox en adventskalender(s) heb ik nu al diverse producten van dit merk gebruikt en het zijn allemaal toppers, bijvoorbeeld ook deze Revitalizer Cream (klik hier).

Annette

6 thoughts on “Emma Hardie

  1. Ja als je al die claims op van diverse merken serieus zou kunnen nemen zagen we er nu allemaal uit als 30! en dat eeuwigdurend. Klinkt wel lekker. Na mijn Clinique heb ik nu de Banila (n.a.v. je review) besteld met 20% korting. (de groene variant). Maar moet blijkbaar geduld hebben want is al een week onderweg……en ik hoorde zojuist is op de radio van het oplopen van fake-websites die bijna niet te onderscheiden zijn van de echte. Zal toch niet..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s