Sample Saturday

Emma Hardie

Midas Touch revitalizing cream

In de sample Saturday van deze week een mooi product van Emma Hardie. Al eerder kon ik dit merk proberen doordat ik er regelmatig producten van krijg in de Look Fantastic boxen waar ik een abonnement op heb. Ik was ook zeer gecharmeerd van de gezichtsolie van dit merk.

Emma Hardie Midas Touch Revitalising cream

Welk merk?

Beschouwd als een toonaangevende pionier op het gebied van huidverjonging, Emma Hardie is de meest volleerd holistische facialist in het Verenigd Koninkrijk vandaag. Emma’s unieke gezichtstechnieken worden aangevuld met een bekroond huidverzorgingssysteem; een eenvoudige maar effectieve capsulecollectie die nu uitgegroeid is tot een must-have assortiment van multifunctionele dagelijkse essentials, ontworpen voor alle huidtypes en om te werken met de natuurlijke functies van de huid om te hydrateren, steviger en feller te worden.

Emma Hardi Midas Touch Revitalising cream

Wat is het?

Creëer een hydraterende sluier over de huid met Emma Hardie Midas Touch Revitalizing Cream, een intensieve vocht inbrengende crème die een jeugdig ogende teint bevordert. Hyaluronzuur werkt om vitaal vocht vast te houden onder het huidoppervlak, irritatie te verlichten en de gezichtscontouren weg te werken.

Een krachtige mix van zee- en plantenextracten werkt in harmonie met vitamine E en vormt een verdedigingsbarrière tegen vervuiling en andere agressors in de omgeving, terwijl Natural Polymatrix Algae Film Extract de huid strakker maakt, optilt en verstevigt. Verwacht helderdere, gladdere en jonger uitziende resultaten

Emma Hardie midas touch revitalising cream

 

Wat vond ik ervan?

Echt heel goed, mijn huid was een paar weken geleden nogal onrustig (I blame the hormones) dus ik had wat onzuiverheden, wat pukkelachtige plekjes en vlekjes – kortom is was niet blij met mijn huid. Deze luxe sample heb ik een goede 3 weken kunnen gebruiken en ik zag mijn huid met een paar dagen al opknappen en rustig worden. Zuinig in gebruik (gelukkig check de prijs in de volgende alinea), ruikt lekker en doet dus echt wat. Ja hoor, toppertje! Jammer dat het tubetje nu leeg is dus ik hoop snel weer wat van dit merk in een volgende beautybox aan te treffen 😊

Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream

 

Waar te koop en wat kost het?

Geen budgettopper met zijn EUR 65,- voor een pot van 50ml maar ik zou het er graag voor betalen. Je kunt dit product online kopen bij onder andere Look Fantastic (die nu ook een .nl site hebben). Ik vind het zijn geld zeker waar omdat ik gewoon zag dat mijn onrustige huid hier erg veel baat bij had.

Annette

 

7 thoughts on “Sample Saturday

  1. Lijkt mij een fijn product en de prijs valt nog wel mee zeker als je kijken naar merken als Chanel en Dior. En als je helpt 🙂 Die onrustige huid kan ook vanzelf (hormonen) weer verdwijnen heb er al een paar jaar last van. Nooit puistjes gehad maar ben nu (soms) aan de beurt. Fijne weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Tijdens de overgang merkte ik gelukkig geen verschillen met mijn huidconditie, wel die vervelende opvliegers (zonder rood hoofd te krijgen). Klinkt als een fijne crème. Het zou inderdaad leuk zijn om meer producten van dat merk te leren kennen. Hoop dat zet vaker in de box zal zitten!

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit klinkt goed. Mijn huid is de laatste tijd juist wat rustiger (in de winter heb ik veel last van eczeem-uitbraken en andere rode en droge plekjes). Dit merk kende ik nog niet. De prijs vind ik nog best meevallen (als ik het vergelijk met Clinique en Filorga wat ik zelf regelmatig gebruik). Gebruik je dit zowel overdag als ’s nachts?

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Emma Hardie | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s