Lixirskin

Lixirskin – universal emulsion

Omdat de verpakkingen van dit merk zo op die van Beauty Pie lijken was ik getriggerd en besloot ik eens te kijken wat ze zoal te bieden hadden. Ik besloot een tube universal emulsion te bestellen. Ik las er goede reviews over en altijd leuk om een merk te proberen wat voor mij totaal nieuw was.

Over het product

Het is een dag- nachtcreme en serum in een. Ideaal dus voor mensen die minder potjes, flesjes en tubes in hun kastje willen of zij die gewoon weinig tijd hebben/willen besteden. Smeren en gaan is het dan 😊.

Het product beschermt overdag tegen UV (al zit er een lage -natuurlijke- factor in van 10) en vervuiling. Het is een lichte formule die zorgt voor een diepe hydratatie. Je huid ziet er verzorgd uit met minder zichtbare rimpeltjes door de actieve anti-aging ingredienten.

Ik heb geen idee hoe dat werkt zo’n natuurlijke SPF maar als ze die claim maken geloof ik het maar 😊een SFP 10 is niet heel hoog en zeker niet geschikt voor een zonnige dag maar een ‘normale’ werkdag of een dagje in de stad is prima te doen.

Mijn mening

Ik had dit product mee naar Curacao, leek me ideaal om 1 tube mee te nemen in plaats van losse producten voor overdag en in de avond. Ik heb het dus 10 dagen achtereen gebruikt.

De geur is niet te doen, haha nee, echt ik vind het oprecht stinken en kan er niet aan wennen. Op de huid doet hij het prima en ik heb hem dus ook echt wel gebruikt maar na de vakantie ging deze tube als ‘reserve’ in de kast. Omdat hij inmiddels bijna een jaar open is moest ik hem echt van mezelf opmaken.

Ik heb hem in de avond opgemaakt als nachtcreme, met name als ik ook een retinol serum had gebruikt. Mijn huid voelt enorm gevoed, lekker stevig aan in de ochtend, wat dat betreft is het echt een topper.  Maar door de geur vind ik het echt een afknapper. Jammer dat geurbeleving toch zo veel doet voor een product, het was zoveel beter geweest als dit geurloos was geweest dan hadden ze wat mij betreft een winnaar. De geur vind ik ruiken naar wierook-achtig  maar dan niet in een positieve zin zeg maar.

Harstikke handig zo’n all-in-one product want zij vinden dus dat het voor je hele huid geschikt is, dus ook rondom de ogen, je nek decolete, armen en je handen. Het is zeker vochtinbrengend, nogmaals niets mis met de inhoud van deze tube maar ik kan niet om die geur heen.

Op hun site kun je trouwens lezen hoe het zit met die natuurlijke SPF (lixirskin.co.uk)

Je betaald voor deze tube ongeveer EUR 34,- en is bij diverse online aanbieders te koop. Ideaal als je dus een product zoekt dat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Geurbeleving is voor iedereen anders natuurlijk dus laat je door het feit dat ik het vind stinken niet weerhouden als dit soort producten wel jou interesse hebben.

Annette

5 thoughts on “Lixirskin

 1. Fin review! Jammer dat je nog niets kunt ruiken via de computer 🙂 Komt vast nog wel eens. Ben op zich wel erg gecharmeerd van zo’n mult-product. Een paar jaar geleden gebruikte ik een aantal maanden een dagcréme/serum in 1 van Olaz. Fijn product in een pompje alleen jammer dat er geen SPF inzat. Op zich vind ik de geur van wierook wel lekker (vooral die in de kerk). Er zou eens een website moeten komen waar je alleen samples zou kunnen bestellen of kleine verpakkingen. Fijn weekend alvast en pas op voor de hondenpoep….

  Geliked door 1 persoon

  • FeelUnique gaat waarschijnlijk met een sample service komen. Die was tot nu toe alleen voor de UK maar ik las op Instagram dat ze bezig zijn om hem open te stellen naar andere landen ook. Dat zou mooi zijn dan kun je mooie samples proberen – meeste is travelsize – en het goed proberen. Ik vind wierrook soms ook lekker -vaak in spa’s hebben ze wel een lekkere variant. Geur is ook heel persoonlijk wellicht zijn er mensen die dit ruiken en zich afvragen waarom ik zo zeur hahaha

   Like

 2. Wat jammer van die geur, het is echt iets dat mij weerhoud om het te kopen. Of het moet echt alle verslapping en rimpels wegwerken dan smeer ik zoiets vast met liefde op mijn gezicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s