Weekoverzicht

Weekoverzicht #120

En daar gaan we weer, het was wel echt lekker herfstig deze week. We blijven gewoon nog even lekker thuis met zijn allen dus echt heel veel boeiends heb ik ook deze week niet voor je 😊. Maar ik vertel je wat ik uitspookte.

Maandag

Rommelige dag, ik werk thuis maar het gaat niet echt lekker, er komen of onverwachte meetings tussendoor of er worden dingen afgezegd. Mijn winkel in Oostenrijk ging dicht dus daar weer vanalles voor geregeld en zo verliep de dag een beetje ‘stroefjes’.

We aten lekker de Halloumi wraps en ik wandelde ondanks de regen, dus met plu een rondje door de buurt.

Dinsdag

Alsof het gisteren nog niet ‘onrustig’ genoeg was moest ik nu onverwacht naar kantoor op en neer om een stom formulier voor het UWV te regelen en in te vullen. Als het niet op tijd zou komen zouden we een boete krijgen. Pff dat is dan een overheidsinstantie die blijkbaar er geen rekening mee hoeft te houden dat het merendeel van Nederland netjes thuiswerkt en de post die naar kantoor komt dus niet dagelijks gedaan wordt ☹ maar goed. Ook weer geregeld.

Het wandelen schiet er dus helaas bij in vandaag, we eten de pasta maaltijd, Isabelle maakt wat extra zodat ze het morgen mee kan nemen als ze school heeft. En yes! de adventskalender komt binnen, nu wachten tot het 1 december is en we het eerste vakje mogen openen.

Woensdag

Vandaag ging het beter haha, en had ik het idee weer de regie een beetje terug te hebben. Ik heb in de avond de kookbeurt en kook de Kip met kokosrijst, lekker. Ook heb ik een rondje gewandeld het was prachtig weer met het zonnetje en aan het einde van mijn dag besluit ik naar de zonnebank te gaan. Was ik weken niet meer geweest en de komende tijd komt er ook niets van dus nog maar een keertje even lekker wat ‘licht therapie’.

Verdorie met mijn nieuwe sneakers in de hondenpoep gestaan. Normaal gingen ze linea recta de kliko in maar ja, deze zijn nieuw dus met schuursponsje en uiteindelijk een oude tandenborstel (ja die ging uiteraard de prullo in J) weer schoon gekregen. Brrr getverdekke!

Donderdag

Ik doe wat telefonische screenings met kandidaten vandaag en zet wat interviews op met de managers. We hebben nog 2 vacatures openstaan op kantoor en we hopen die voor einde van het jaar nog in te vullen. De ene gaat wel lukken maar voor 1 van de vacatures heb ik er een beetje een hard hoofd in. De kandidaten sluiten toch niet helemaal aan of het salaris past van geen kant.

Afgelopen weekend brak ik de spiegel in de woonkamer – oh boy – had hem denk ik niet goed neergezet na het schilderwerk dus stootte hem om met stofzuigen ☹. Ik rijd in mijn lunch pauze dus even langs het GAD om hem weg te gooien.

Vrijdag

Vandaag aan het einde van de dag naar de nagelstudio. Het was hoog tijd dus de nageltjes weer netjes voor de komende weken. Met mondkapje – wel zo veilig – kies een kleurtje uit, zachroze, deze heb ik een paar maanden terug ook op gehad en vind ik heel mooi, lekker subtiel.

Weekend

Op zaterdag haal ik even wat verse bloemen en doe een boodschap. Ik kies mooie donkerpaarse herfstasters en twee bosjes rozen. Staat her er in huis weer gezellig bij.

Verder is het weekend saai, ik wandel, lees een paar uur en doe het huishouden. Op de hei is het best fris dus de muts moet op. Doordat het zo vlak is staat er best een straf windje en als ik dan mijn oren niet bedek heb ik gelijk last van duizelingen.

Op zondag even een ritje gemaakt met de auto. Verder lekker rustig aan zoals een zondag hoort te zijn.

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Prachtige bloemen weer, hier deze week 3!! keer in de hondenpoep getrapt 1 x schoenen weggegooid maar de andere 2 keer met vrijwel nieuwe schoenen….afwasborstel en half pak van die natte doekjes. Wel de binnenmat weggedaan. Dat heb je aan een park (en als je erop let laat minstens de helft van de mensen het liggen….) Fijne week maar weer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik zie dat je de CC cream van Erborian hebt gekocht, ik heb de BB cream, benieuwd wat het verschil is. Ik heb ook de confidence in an eyecream van IT Cosmetics liggen maar pas een paar keer gebruikt. (Je snapt vast wel dat mijn ogen te dik en opgezet waren door al het huilen, dus even uitgesteld). Wanneer merkte jij echt een verschil door die crème?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s