Opgemaakt

Empties Augustus 2020

Ga er maar even voor zitten hoor, want het is een lang filmpje geworden met alle opgemaakte producten van augustus. De doos zat weer bomvol. Er zaten een paar hele fijn producten bij maar ook een paar regelrechte missers deze maand.

Ging er bij jou nog iets bijzonders op? Of wellicht ook een misser?

Annette

Garnier Micellair water -> Klik hier

The Ordinary Niacimide -> Klik hier

Neutrogena nachtverzorging -> Klik hier

Mont Blanc Parfum -> Klik hier

8 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik ben wel benieuwd naar het wasparfum. Maar eens naar kijken want het enige wasmiddel wat bij mij lekker blijft ruiken is robijn voor de witte was. Snap er niks van waarom die wel en de rest van robijn niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook beide niacinamides en ik merk weinig verschil eigenlijk. Ze liggen zo dicht bij elkaar en met het oog zie ik geen verschil. Ik had de ene kant van mijn gezicht ingesmeerd met de ene en de andere kant met de andere. Die van The Ordinary voelt wat “vettiger” aan en wordt een beetje soppig als je het uitsmeert. Daarna zie je daar niets meer van. Helemaal mooi ingetrokken.
  Bruistabletten vind ik vaak ook minder, er zit vaak zo een muf smaakje aan.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja deze poeder kwam van die website waar jij ook een artikel over had (weet de naam niet meer) deze had sinaasappel smaak niet heel vies maat een tabletje krijg ik toch makkelijker weg. Ik ben benieuwd naar de niacimide die van the Ordinary kon bij soms ook wat schuimen inderdaad

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s