Weekoverzicht

Weekoverzicht #102

Afgelopen week was een ‘gewoon’weekje. Er gebeurde weinig spectaculairs om te melden. Er werd gewoon gewerkt. Ik kreeg mijn wasmachine weer aan de praat en werd het toch nog even lekker weer.

Gegeten

Volgens mij deze week 3x een recept dat we al eens eerder hadden gegeten. Inmiddels hebben we de box ook al een jaar of zo volgens mij dus het kan zijn dat sommige recepten in de herhaling gaan. Je kunt natuurlijk zelf kiezen dus we kiezen ook vooral wat ons lekker lijkt. We zijn niet zulke enorme vis eters en de zoon heeft het liefst ‘echt vlees’ ipv vegetarische ‘schizzle’ 🙂 . We aten kipfilet in mosterdroomsaus met broccoli, rijstbowl met varkenshaas en burrito’s.

Gedragen

Weer nauwelijks foto’s gemaakt en die ik had gemaakt per ongeluk weggegooid haha lekker bezig dus. Wel had ik een paar nieuwe sneakers, oeps 🙂 haha ja als je bij een sneaker bedrijf werkt dan ontkom je er niet aan natuurlijk. Dit zijn de 327 een model dat als warme broodjes de winkel (en online) werd verkocht. Ik was natuurlijk weer eens ‘late to the game’ maar de vestigingsmanager in Amsterdam wist toch nog een paar in mijn maat te scoren. Ik heb hele smalle voetjes en was bang dat ze niet mooi aan zouden sluiten maar ze zitten heel mooi en lopen als pantoffeltjes. Houd dit model in de gaten mensen want er komen in het najaar ook hele leuke kleurstellingen uit van dit model. *einde commercial* haha

Monsterdoos

De laatste editie van de monsterdoos kwam ook binnen van de week. Weer een heerlijk boodschappenpakket en ik laat je woensdag de volledige inhoud zien.

Borduren

Ik heb niet zo veel aan het borduurpakket gezeten de afgelopen weken maar ben toch al weer een stukje verder, het begint een beetje vorm te krijgen en ik heb er echt plezier in. Het is meer dat me de puf ontbreekt op het moment aan het einde van toch wel lange werkdagen.

Vacatures

Ik ben dus nog steeds druk met mijn vacatures, er gaat een nieuwe winkel open in Duitsland binnenkort, maar gelukkig ligt de selectie voor die kandidaten bij de districtsmanager maar ik moet natuurlijk wel alle contracten maken voor het personeel. Ook gaat er in het najaar een outlet open in het nieuwe outlet centrum dat bij Halfweg (Amsterdam) komt. En op kantoor heb ik ook 5 openstaande rollen. Kortom zit de hele week CV’s te screenen, kandidaten te bellen en afspraken te regelen.

Wasmachine

Eind vorige week ging mijn wasmachine stuk. Ik had een rood lampje, pff besloot het te negeren en toch een was erin te doen waar ik vervolgens spijt van kreeg want zo’n 25 minuten voor het einde van het wasprogramma deed hij niets meer. Uiteindelijk de was er wel uitgekregen maar die was door en door nat omdat de machine niet had gepompt dus met een lading badlakens toch maar op het droogrek en een reparateur gebeld. Ik hield er eigenlijk al rekening mee dat ik een nieuwe zou moeten maar nu kon hij donderdag toch gerepareerd en was ik EUR 65,- kwijt. Toch minder dan een nieuwe machine en we kunnen weer wassen voorlopig.

Weekend

Het weekend deden we lekker rustig aan. Ik kocht mooie rozen op de markt. We aten een visje bij IJmuiden (we wilden eigenlijk even naar de zee maar het was veel te druk op de weg er naar toe dus maar omgekeerd). Zondag even naar Amstelveen geweest, beetje gewinkeld en verder lekker rustig aan gedaan. Ik kocht even nieuwe koffie bij de Nespresso en bij Costes nam ik dit leuke shirtje mee in de Sale. Allemaal dikke prima en weer een beetje uitgerust.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Prachtige sneakers. Loop sinds het heupgedoe alleen nog maar op sneakers en zou deze ook graag willen. Vallen ze “gewoon” op maat? Lekker gegeten weer! Hello Fresh blijft hier niet echt goed gaan iedere keer ontbreekt er iets. Ik geef ze nog een week en anders zeg ik het weer op.
    Fijne week weer!

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat zijn mooie sneakers, leuk! Ik heb juist brede voeten en zoek altijd naar schoenen met breedte maten.
    Ramp als je wasmachine ermee ophoudt, toevallig halen Jeroen en Tom vandaag een wasmachine op van iemand die hem weg doet. Handig als back-up…alleen waar zetten wij hem?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s