Weekoverzicht

Weekoverzicht #101

Hoe was jullie week, die van mij was vooral heel druk qua werk en daardoor heb ik wel gemerkt dat ik ook wel vergeten ben wat foto’s te maken. Niet zo handig dus maar ik neem je mee door de week.

Gegeten

De box van Hello Fresh komt bij ons altijd op zondag aan de vooravond binnen en we hadden de volgende maaltijden de afgelopen week. Maandag begon ik met de pasta met gehaktballen. Altijd goed en dat lust bijna iedereen wel denk ik. We hadden ook een kipgyros kapsalon en de baobuns met varkenshaas. We hebben echt gesmuld van alle drie de maaltijden.

Gedragen

Hier ging ik een beetje de mist in want ik had maar 2 foto’s namelijk van mijn mooie gele pak. Deze heb ik denk ik nu 3 jaar en volgens mij had ik hem dit jaar nog niet aangehad. Het was behoorlijk grijs de hele wee dus met dit gele pak was ik letterlijk het zonnetje in huis. Verder ook mijn mintgroene trui van themusthaves. Ik weet het nooit zo goed met deze trui, hij is een beetje uit mijn comfortzone door de rushes (ben ik niet zo van) maar ik krijg altijd leuke complimentjes als ik hem aan heb, nu ook weer van mijn collega uit de UK.

Gekocht

Ik shopte een beetje sale 🙂 bij Nikkie kocht ik online een off-white spijkerbroek en ik moet zeggen hij zit als gegoten. Hij is ongeveer enkellang en schijnt absoluut niet door. Ik kocht hem in jeansmaat 30 hij sluit ook bij de rug mooi aan en ik hoop er heel veel plezier van te gaan hebben. Die kleur is wel altijd spannend met vlekken natuurlijk haha. Bij de zusjes Reinders kocht ik deze comfy hoody met strass-steentjes. Hij is behoorlijk zwaar en was lekker afgeprijsd (ik vind de Reinders kleding best aan de prijs altijd). De trui is van velours en oversized (dus een maat S gekocht, het hoeft van mij niet zo enorm wijd allemaal) hier ga ik op koudere dagen en straks in het najaar veel plezier van hebben want hij zit zalig.

Gesport

Ik deed mijn best maar kwam deze week maar tot 3x sporten. Ach kan een keer gebeuren. Ik probeer wel altijd echt 4x een half uur te sporten, beetje bijhouden want ik ben een enorme stijve hark dus de boel een beetje soepel blijven houden is wel aan te raden 🙂 .

Nagels

Donderdagavond ging ik naar de Nagelsalon voor het opvullen en lakken van de nagels. Ik ging voor dit zachte kleurtje (zit een heel klein glittertje in) in een champagne-achtige kleur. Heel blij mee en ik kan weer even een paar weekjes vooruit.

Vrijwilligersdag

Vrijdag was ik vrij. Ik had mijn vrijwilligersdag. Ik mag 1 dag per jaar vrijwilligerswerk naar keuze doen en krijg daar een vrije dag voor. Heel tof dat het bedrijf het doet. In juni hebben we normaal de vrijwilligersweek en dan doen we iets met het personeel maar door de corona crisis is dat dit jaar niet doorgegaan. Ik hielp mee met een kledingdonati e van ‘oude’sportkleding voor deelnemers aan de special olympics. In de ochtend hebben we de kleding uitgezocht op maat (en of het heel was en nog goed te gebruiken) er zat ook veel nieuwe sportkleding bij (schaatskleding, skeeler & fietskleding was het deze keer) met daarop bijvoorbeeld sponsoren die nu niet meer sponsoren en dus normaliter wordt deze kleding niet meer gebruikt. Nu krijgt het een mooie 2e ronde en de sporters waren er super blij mee. Win-win en ik heb zelf wel ideeën ook voor het werk opgedaan. Ga zeker een pitch doen om te kijken of het bedrijf dit evenement in de toekomst wil steunen.

MH17

Op de markt kocht ik zaterdag zonnebloemen, komende week is het weer de herdenking van de MH17 ramp en dus haal ik elk jaar zonnebloemen in huis. Hilversum was hard geraakt met 13 slachtoffers en het was een heftige tijd. Mooi om met zonnebloemen toch aan al die slachtoffers te blijven denken.

Boekentip

Tenslotte nog dit boek van Nicci French. Ik las hem onlangs en vond het een goed verhaal. Je blijft tot het einde een beetje gissen wat er is gebeurd en wie het dan heeft gedaan.

Tabitha zit vast in een huis van bewaring, beschuldigd van moord op buurman Stuart Rees. Van de bewuste dag kan ze zich echter haast niets herinneren, ze leed aan een depressie. Toch denkt ze dat ze onschuldig is. Wanneer ze merkt dat haar beoogde advocaat hieraan twijfelt, besluit ze zelf haar verdediging op zich te nemen. Maar dat blijkt lastig vanuit de cel. Diverse kennissen uit het dorp en haar ex bezoeken haar in de gevangenis, waardoor ze erachter komt dat Stuart weinig vrienden had en dat zij zelf vanaf het moment dat ze weer in het dorp was komen wonen met argusogen wordt bekeken. Zou iemand haar de schuld in de schoenen proberen te schuiven of heeft ze het misschien toch zelf gedaan?

Geen bloederig verhaal – ik weet dat sommige van jullie daar niet van houden maar wel een echte thriller wat mij betreft. Je kun het boek kopen middels deze affiliate link:

Klik hier

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuke trui en staat je erg goed! Haal ook altijd zonnebloemen in de MH17 week. Wat goed zeg zo’n werkgever die vrijwilligerswerk stimuleert volgens mij kunnen veel bedrijven daar een voorbeeld aan geven. Vorige week Hello Fresh maar (weer) eens geprobeerd maar het ging meteen weer mis hadden de doos beneden onder de brievenbussen gezet :-((. De gekoelde producten konden dus direct de vuilnisbak in. Wordt wel weer netjes gecompenseerd maar toch….Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een mooie witte broek! Ik ben ook op zoek naar een witte broek, puur omdat ik die goed kan matchen met wat kleding die ik anders nooit draag. Ik had bij Zalando een besteld maar die zat voor geen meter. Te ruim en strakker zal ook niet mooi uitvallen. Ik ga hem zo retour doen en dan maar een paar passen in de winkel vrees ik.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s