Revolution Make-up

Revolution Make-up

Eigenlijk ben ik al lange tijd fan van de make-up van het Engelse merk Revolution. Het is uitermate vriendelijk geprijsd en zeer goed gepigmenteerd. Ze krijgen best ook wat commentaar omdat ze ‘duurdere’ producten zouden kopiëren maar ik ben er niet vies van. Ook omdat ik minder geld uitgeef aan make-up dan aan huidverzorging, daar ligt echt mijn passie. Ik weet dan ook vaak niet eens dat het om een ‘dupe’ zou gaan van een duur merk.

Revolution Make up

Bestelling geplaatst

De producten die ik je laat zien heb ik alweer ruim in jaar (zeker) in huis. Tijd dus om eens review te schrijven en mijn mening over de producten te geven. De aanleiding voor mijn bestelling destijds was de concealer want die had ik dus opgemaakt, beviel me prima dus die wilde ik opnieuw. Maar ja, eenmaal op de site besloot ik nog een paar dingen mee te bestellen.

Revolution concealer

Ik bestelde dus naast de concealer ook nog twee oogschaduw palettes en twee lipsticks. De palettes zijn echt geweldig, ik gebruik ze meerdere keren per week en met een oogschaduw primer blijven ze de hele dag goed zitten. De pigmentatie is top en de kleuren prachtig. Ik was al fan van het Iconic 3 palette (klik hier voor de review) en ook dit palette gebruik ik nog steeds (al heb ik bij een paar kleuren wel al de bodem bereikt).

Palettes

Ik bestelde het Visionary palette deze heeft wat paarstinten en dat vind ik leuk bij mijn bruine ogen en paars is mijn lievelingskleur. Mooi palette met een goede variatie van donkere en lichte kleuren. Het andere palette is het Velvet Rose palette deze heeft met name aardetinten maar ook een goed combi weer van licht en donker.

Revolution Visionary palette

Mijn look bouw ik meestal op door een bruine kleur in de arcadeboog of ook wel crease genoemd aan te brengen. Op mijn ooglid zelf doe ik dan een lichtere kleur meestal met een glansje/glitter dan nog een donkere kleur in het ‘hoekje’ en die neem ik dan soms mee als lijntje onder het oog.

Velvet Rose palette Revolution

Het is een vrij standaard look maar ik vind dit mooi en ben niet zo uitgesproken met mijn make-up ben tenslotte bijna 50 dus het mag wel een beetje ‘normaal’.  Ik vind dit goed bij me passen, kan het goed aanbrengen dus voila, ik wissel van kleuren zodat het bij mijn kleding past maar daar houd het dan ook wel mee op haha.

Lipsticks

Ik had dus ook twee lipsticks besteld in mooie nude tinten. De Soph Nude Lipstick Cake en de Life on the Dancefloor VIP lipstick Elite. De swatch ziet er goed uit en ik kon dan ook niet wachten om ze op mijn lippen uit te proberen. Hahaha nou toen kwam het hoor de Elite lipstick zorgde voor een “barbie” momentje je weet wel die hoogblonde dame die met concealer op haar lippen door het leven gaat – zo fout – dus deze kleur jammer de pammer maar kan gebeuren. Ik gebruik hem nu onder een hele donkere lipstick die daardoor voor mij een beter kleur krijgt. Zo kan ik twee lipsticks die niet helemaal mijn kleur bleken toch nog gebruiken.

De Soph lipstick is wel erg mooi en is bijna niet te onderscheiden van mijn eigen lipkleur maar geeft net dat lekker glansje en vettigheidje op de lippen waar ik zo van houdt. Mooie lipstick. De prijzen van al deze make-up zijn ook dik in orde. De palettes waren EUR 6,- per stuk jawel dames je leest het goed. De lipsticks waren ongeveer EUR 3,95 en de concealer is EUR 4,95 al met al was ik dus voor 6 producten zo’n EUR 30,- kwijt. Kijk zo shop ik graag en van die palettes ga ik jaren plezier hebben.

Ik kocht ze bij online bij revolutionbeauty.com dit merk is ook bij diverse webshops in Nederland te koop en ook bij het Kruidvat hebben ze soms een Revolution schap. Daar zitten niet alle palettes in volgens mij maar zeker een kijkje nemen waard. Mijn favoriete highlighter in rose gold die ik ook al een paar jaar in gebruik heb is er ook van (en dat is een dube van Hourglass heb ik me laten vertellen).

Annette

 

6 thoughts on “Revolution Make-up

  1. Mooi dat palet met die paarstinten. Ik heb een gezichtspoeder van dit merk inderdaad gekocht bij het Kruidvat. Wist niet dat ze dit ook online verkochten (nog nooit in verdiept). Ga zeker even kijken straks. Fijn weekend vast!

    Geliked door 1 persoon

  2. Haha, ik heb die Barbie ook direct in beeld, mijn hemel, hoe komt ze er op! Ik had van dit merk een concealer maar om de een of andere reden vond ik hem niet mooi staan. Of de textuur viel tegen. (Tijdje geleden alweer) Het is een mooi palette, ik hou best van kleur en wat glitter maar ik zie dat ik het echt minder kan hebben, dus ga ik vaak ook voor safe.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Retinol | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s