Revolution – Redemption Iconic 3 palette

Op het I Love Beauty event kocht ik bij de stand van Makeupmusthaves het revolution palette. Ik had deze al bij een aantal bloggers gezien en deze moest ik gewoon hebben. Sinds ik hem heb gekocht heb ik hem bijna elke dag gebruikt. Wat een fijn een veelzijdig palette is dit. En de prijs? Die is uitermate vriendelijk met maar EUR 4,99.

IMG_1930       IMG_1932

Het palette heeft maar liefst 12 verschillende kleurtjes maar wel allemaal een beetje in de roze/bruin categorie. De meest hebben een shimmer maar er zitten ook 3 mooie matte pans in, namelijk een highlighter,  een zacht roze en een bruine in het palette.

IMG_1933

Je kunt er veel verschillende looks mee maken en zowel mooi redelijk naturelle daglooks als steviger aanzetten voor in de avond of een feestje. Ik ben echt superblij met dit palette.  Het kwastje (met sponsjes) dat je erbij krijgt moet je maar laten voor wat het is, daar kan ik niet zo goed mee werken en gebruik dan ook mijn eigen kwasten hiervoor.

Op de foto’s zie je een ooglook gemaakt met de tweede kleur (van links) op het bewegend ooglid, de 4e kleur (van rechts) op mijn buitenste ooghoeken en de matte bruin (6e van rechts) in de crease. Onder mijn oog breng ik met een wattenstaafje nog een beetje van de een na donkerste kleur. De eyeliner is van Essence en de mascara van Catrice. Een totale budget look dus.

IMG_2092         IMG_2097

Voor weinig geld kun je dus een prachtige look maken. Wellicht nog een mooie cadeautip voor iemand op de valreep voor de kerst?

IMG_2099               IMG_2110

Revolution is volop verkrijgbaar in de UK. Dat is mooi want eind februari ga ik met mijn dochter 4 dagen London onveilig maken 😉 kunnen we mooi nog even wat meer van dit mooie merk scoren.

In Nederland is het (volgens mij) op dit moment alleen bij Makeupmusthaves te koop (dus online) maar de prijzen van de producten zijn meer dan vriendelijk en de service bij deze online shop is prima dus bestel daar gerust wat.

Ben jij bekend met het merk Revolution (die een behoorlijk opmars aan het maken is in Nederland)?

Annette

 

9 thoughts on “Revolution – Redemption Iconic 3 palette

  1. Wat een mooie kleuren, ze staan je prachtig! Is dit de dupe van het Urban Decay Naked 3 palette? Ik heb hier zelf ook een palette van Make Up Revolution liggen, ik moet er alleen nog een look mee maken voor de foto. Ik vind het een top budget merk!

    Like

  2. Pingback: Winaktie Palette | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Revolution Make-up | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s