Sample Saturday

Garnier Loving Blends

Haarmasker voedende amandelmelk

Dit masker had ik meegenomen naar Curaçao (link). Op onze laatste dag heb ik hem gebruikt. Na een ruime week zon, en chloor van het zwembad kon mijn haar wel een oppeppertje gebruiken. Ik vind het sowieso wel heel fijn om een a twee keer per week een haarmasker te gebruiken. Ik kleur mijn haar regelmatig dus dan kan een beetje liefde geen kwaad.

Yoghurt masker Loving blends

Welk merk?

Dit masker op basis van Yoghurt is volgens mij een recente aanvulling op het assortiment van Garnier? Mijn favoriete haarmasker van dit merk is die met Aloë Vera. Garnier kennen we natuurlijk van het fijne micellair water, haarproducten en overige verzorgingsproducten.

Wat is het?

Dit lees ik online over het yoghurt masker – Intens hydraterend;

Het dagelijkse recept voor licht droog haar. Het Garnier Loving Blends Voedende Amandelmelk Yoghurt Masker is speciaal ontwikkeld voor het hydrateren van licht droog haar. Je haar wordt intens gevoed en voelt dag na dag zachter aan.

De formule bevat voedende amandelmelk en agave sap wat zorgt dat je haar beter is gehydrateerd en gerevitaliseerd. Gebruik het masker twee keer in de week voor intensieve hydratatie.

Het haarmasker bevat twee biologische ingrediënten. Dit verzorgende recept bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De overige 2% bestaat uit ingrediënten die zorgen voor een plezierig zintuigelijke ervaring en een goede conservering van de formule. De romige yoghurt zorgt voor een intens moment van verzorging voor je haar.

SS garnier yoghurt masker (2)

Wat vond ik ervan?

Meer dan prettig, ik had het ongeveer een half uur voordat we de douchekamer hadden gereserveerd op onze laatste dag in mijn haar gedaan (zittend aan het zwembad) met een beker water mijn haar nat gemaakt en toen alvast het masker erin gemasseerd. Toen ik het daarna uitspoelde (in de douchekamer uiteraard niet in het zwembad 😊) voelde het zalig zacht en verzorgd aan en kon ik zo het vliegtuig in haha.

Waar te koop en wat kost het?

De potten haarmasker van Garnier zijn prima betaalbaar en kosten zo’n EUR 6,50 per stuk maar dit merk kun je regelmatig ook in de aanbieding 1+1 gratis kopen. Zeker het overwegen waard. Je koopt het bij Kruidvat, Etos en andere bekende (online) retailers. Dit zakje was maar voor 1x maar ik zal zeker overwegen om een hele pot te kopen als ik deze tegenkom. Aanrader.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt goed! Ik had lang geleden ook zo een pot van Garnier en het was wat lobbig en rook heerlijk.
    Mijn haar is momenteel heel stug en het raakt alweer mijn schouders, maar volgende week naar de kapper en dan gaat er weer een stuk vanaf. (ik denk meer dan de vorige keer, althans, dat heb ik mij voorgenomen ;)). En dan, heerlijk, dan heb ik in principe geen maskers meer nodig. Ik bedenk mij dat ik mijn krultangen ook weg kan doen. Van het föhnen alleen al wordt mijn haar kurkdroog de laatste tijd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s