Weekoverzicht

Weekoverzicht #77

Mijn eerst volledige werkweek van 2020 heb ik er dan toch echt opzitten, haha. Na de flinke verkoudheid/griepje van de vorige week heb ik de hele week weer ‘gewoon’ gewerkt. Het was redelijk stilletjes op kantoor want we hadden een grote groep naar de UK, uiteraard gaat het werk gewoon door.

WO 77 (4)

Wandeling

Ik heb mezelf voorgenomen om te proberen om minstens 3x per week na de lunch een wandeling buiten te gaan maken. Ik zit veel te veel achter mijn bureau en vooral in de wintermaanden kom je dan zo weinig buiten. Ook mijn werkplek heeft weinig natuurlijk daglicht dus ook voor een beetje vitamine D is het goed om even te lopen. Deze week lukte het 2x, de derde keer kwam ik tot net buiten het pand toen het begon te hozen dus maar weer rechtsomkeert. Dit is ons uitzicht als ik ons pand uitloop.

WO 77 (3)

Hello Fresh

We hadden lekkere gerechten deze week uit de box. Noedels met oosters gekruide kippendij. Erg lekker en makkelijk om te maken. Gemarineerde varkensreepjes met Chinese rijst, ook erg lekker en op woensdag maakte ik de kipfilet. Het gerecht was erg lekker maar het recept klopte niet helemaal, dat was even jammer maar uiteindelijk prima gegeten.

WO 77 (8)

Griekse goodies

Van onze Griekse distributeur kregen we op het werk nog een verlate kerstlevering. Het waren 7 blikken met olijfolie, twee grote blikken met olijven en twee grote blikken met honing. Oh, die honing is echt goddelijk! Niet te doen zo lekker. Iedereen liep dan ook af en aan met lege flesjes, potten etc om lekker voor thuis een voorraadje te hebben. Ik nam zelf alleen een potje van de honing mee maar ga van de week nog even bijvullen nu ik hem goed heb geproefd. Zalig! Kan niet anders zeggen.

WO 77 (5)

Nagels

Zaterdag was er eindelijk plek bij mijn nagelsalon om mijn nagels bij te werken. De vorige keer was op 12 december dus het was echt hoog tijd. Ik had 1,5 week geleden al gebeld voor een afspraak en normaal is dat nooit een probleem maar ze hebben veel nieuwe klanten sinds de feestdagen en zaten dus ramvol waardoor ik nog ruim een week moest wachten L. Nu dus maar gelijk een volgende afspraak ingepland.

WO 77 (1)

Bloemen

Ai, ai, ai mijn arme bos bloemen deze week. Ik leg ze altijd op de hoedenplank van de auto en ik moest een noodstop maken door een oude dame die ineens met haar fiets overstak. Schrok me helemaal het apezuur (en de mevrouw ook – domme aktie) en de bloemen vlogen dus de hele auto door. Thuis zag ik dat er een heleboel geknakt waren maar goed, ik heb ze op de vaas gezet en we zien wel of het wat is van de week.

WO 77 (7)

Zondag

Zondag ging ik even naar de zonnebank, dat is in een winkelcentrum in de buurt, kon ik gelijk daar mijn laatste boeken bij de minibieb achterlaten. Ik heb al mijn fysieke boeken weggedaan (heb nog 2 dozen maar die komt een mevrouw halen einde van de maand), ik lees alleen nog op de ereader en die boeken stonden maar te verstoffen. Ze vonden gretig aftrek in de minibieb want als ik er een stapel had gebracht en ik kwam bij de zonnebank vandaan waren ze meestal alweer weg 🙂

WO 77 (2)

Na het zonnebankje even boodschappen gehaald. Wat een zalig weer dus een rood-hoofd-no-make-up-selfie. Huishouden gedaan (never ending story) en lekker op de bank gehangen.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Vrijdag eindelijk verhuisd 🙂 de dozen zijn op 2 na leeg en dan nu het grote opruimen en schoonmaken, ophangen etc. etc. Morgen nog even naar de notaris en poes Amy ophalen en dan Den Bosch onveilig maken :-). Mooie nagels weer en jammer van de bloemen maar beter dan een aanrijding. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben dol op noedels! Rijst en bami niet zo maar noedels vind ik zalig! Soms zie ik in de trein iemand uit zo een bakje noedels eten en dan krijg ik er altijd zo zin in.
    Zo, dat zijn fijne gezinsblikken olijfolie! Bij ons is een fles er in no time op. En nu ben ik wel reuze benieuwd naar die honing, staat er een merk op?
    Je nagels zien er weer tip-top uit, ik zag laatst hoe snel je nagels groeien, bij mij wil het nog steeds niet vlotten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s