Murad

Murad – Prebiotic 4-in-1 MultiCleanser

Door de beautybox van LookFantastic ben ik al een paar keer in aanraking gekomen met de producten van Dr. Murad. Het is een high-end verzorgingsmerk met mooie producten. Ik schreef al eerder een review over de mooie vitamine C crème (klik hier) en deze keer kocht ik een fullsize reiniger uit de hydratatie lijn en testte hem uitgebreid voor je.

Murad prebiotic 4-in-1 multicleanser

Over het merk:

“Als dermatoloog, verbonden aan een groot medisch centrum, ben ik in staat om mijn patiënten te behandelen met de nieuwste lasers, medicatie en apparatuur. Maar wat mijn bevindingen zijn na 30 jaar ervaring in onderzoek en meer dan 50.000 patiënten te hebben behandeld, is dat een blijvend gezonde en egale huid, een weerspiegeling is van de totale gezondheid van het lichaam. Dat is waarom ik de ‘Inclusive Health’ benadering van huidverzorging ontwikkelde waardoor de Murad producten, behandelingen en programma’s de kracht hebben een transformatie te geven aan hoe je jezelf voelt en hoe je eruitziet.”

Murad prebiotic 4-in-1 multicleanser

De reiniger:

De reiniger zit in een mooie pompflacon en is dus ook ideaal om in de douche te zetten (er kan zo geen water bij het product komen) en daar heeft hij dan ook de afgelopen maanden gestaan. Een paar pompjes van deze zachtroze reiniger die een beetje gelachtig is en je huid is weer helemaal schoon.

Voordat ik onder de douche stap maak ik wel met een oog make-up remover alvast mijn ogen een eerste keer schoon en haal ik met wat micellair water het meeste van mijn make-up eraf. Zo kan de reiniger echt goed zijn werk doen en zorgen dat mijn poriën en huid echt helemaal goed schoon worden.

Murad prebiotic 4-in-1 multicleanser

Ik gebruik deze reiniger ook gewoon nogmaals op mijn ogen (mascara is vaak hardnekkig om echt goed te verwijderen, er blijft altijd wel wat tussen de wimpers zitten), hij prikt niet in de ogen. Hij is ook totaal niet trekkerig na het afspoelen gewoon heerlijk zacht op de huid.

De reiniger is niet goedkoop met € 41,- maar je doet er een paar maanden mee want hij is zuinig in gebruik. Per pompje komt er niet heel veel product uit dus je kunt goed doseren en binnen een paar dagen weet je wel hoeveel je ongeveer nodig hebt om je gezicht goed schoon te maken.

Murad prebiotic 4-in-1 multicleanser

Dr. Murad heeft ook een Nederlandse site waar je producten kunt kopen. Verder online bij sites als LookFantastic. De reiniger is bij mij inmiddels schoon leeg en zou zeker een re-buy zijn als ik niet net in de Caroline Hirons winterkit (klik hier) ook twee reinigers had ontvangen. Die ga ik nu eerst opmaken.

Waarmee reinig jij je gezicht?

Annette

3 thoughts on “Murad

  1. Ik reinig mijn gezicht tegenwoordig altijd met een micellair water en onder de douche soms een reinigingsfoam of iets dergelijks. Belangrijk vind ik dat reinigers niet in de ogen prikken en goed dat deze van Murad ook niet in je ogen prikt. Ook fijn dat het geen trekkerig gevoel geeft, dus deze reiniger lijkt mij ook top!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Murad | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s