Murad

Hydro Dynamic Ultimate Moisture

Weer een pot leeg en dus tijd voor een review 😊 ook deze kwam uit de winterkit van Caroline Hirons. Het is een product van het merk Murad. Ik schreef al eerder over de producten van Murad maar daar kom ik verderop in het artikel nog op terug.

Murad hydro-dynamic ultimate moisture

Over het product

Het is een zogeheten 24-uurs crème en deze moisterizer kan dus zowel overdag als in de avond worden gebruikt. Meestal kijk ik bij dit soort producten even hoe ze bevallen en hoe ik ze het beste kan gebruiken. Deze is erg rijk en heb ik daarom alleen in de avond gebruikt.

Ondanks de rijke crème is hij niet vet. Uiteraard zeg ik bijna weer zit hij bomvol met Hyaluronzuur. Ik lees dat ze het een lightweight formule noemen maar dat ervaar ik dus toch anders. Ik vond hem voor overdag net even te veel van het goede.

Murad hydro-dynamic ultimate moisture

Als ik verder langs de ingrediëntenlijst speur zie ik heleboel boters en oliën bijvoorbeeld sheaboter, zonnebloemolie, kokos extract, olijfolie en avocado olie. Al deze ingrediënten zorgen voor een verbetering van de huidconditie maar ondersteunen ook de huid barrière.

Er zitten geen parabenen, sulfaten, phthalates of gluten in dit product en er zijn ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Ook geschikt voor vegans dus.

Murad dynamic-ultimate moisture

Mijn mening:

Ik snap wel dat deze pot in de winterkit terecht is gekomen. Uitstekend geschikt voor de winter en ondanks dat ik hem voor overdag een beetje te rijk vond denk ik dat veel dames met een droge of vochtarme huid hier heel blij van worden.

Ik denk dat als we een koudere winter hadden gehad dat ik hem wellicht wel ook overdag had gebruikt maar dat was nu niet nodig. Ik heb de pot met veel plezier opgebruikt. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar de cleanser waar ik al eerder een review over schreef (klik hier).

Murad hydro-dynamic ultimate moisture

De prijs is met ruim 80,- echt aan de hoge kant maar Murad is dan ook een merk uit het hogere segment. Ik denk niet dat ik hem opnieuw zou kopen omdat ik dus niet zo’n rijke crème nodig heb (op dit moment) maar lekker is hij zeker. Hij trekt goed in en zorgt voor een heerlijk zachte en goed gevoede huid in de ochtend. Wat dat betreft zeker wel een aanrader.

Annette

 

8 thoughts on “Murad

 1. Lijkt mij voor nu ook wel wat mijn huid is extreem vochtarm (denk zelf door de negatieve invloed van alle morfine maar dat lees ik nergens terug) ondanks 4 keer per week een overnight mask blijft mijn huid een soort spons. Gisteren even bij Douglas geweest maar samples zijn nu onmogelijk en kant en klare hadden ze niet??

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook zo een rijke wintercrème en ik begrijp wel wat je bedoeld. Ideaal voor ’s avonds maar niet voor overdag. Maar als ik gewoon de hele dag binnen blijf dan pak ik hem af en toe erbij, halverwege de dag lijkt het soms alsof mijn dagcrème zo goed ingetrokken is dat mijn huid weer best droog aanvoelt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klinkt als een heerlijke creme!
  Ga ik eens proberen.

  Ik was van de week erg verrast door een oogcreme die ik van Madara had gekregen, heb nu de dagcreme besteld. Ken je dit merk?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s