Boekrecensie

Op het spel – Karen Rose

Van uitgeverij De Fontein kreeg ik een recensie exemplaar van de nieuwste thriller van Karen Rose. Maar liefst 637 pagina’s een enorm dikke pil dus. Meestal vind ik dat boeken met dit aantal pagina’s of te veel afdwalen of te veel detail beschrijven en het vaak dus wel met 100 pagina’s minder zou kunnen. Is dat met dit boek ook zo?

Karen Rose op het spel

Nee, totaal niet. Ik begon met een beetje een zucht aan dit boek omdat ik net daarvoor ook al een hele dikkerd had gelezen maar wat een ontzettend goed verhaal. Ik heb me kostelijk vermaakt alle 637 pagina’s lang. Zeker waar voor je geld dus met dit boek.

Over het boek:

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert ‘speciaal agent’ Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader  systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…

Echt heel spannend en een paar keer had ik zoiets van schiet op anders zijn jullie te laat. De spanning wordt echt goed opgevoerd en je wilt gewoon verder lezen. Heel knap als een schrijfster dat zo lang kan vasthouden. Een klein vleugje 50 tinten als Kate en Decker elkaar ‘vinden’ zorgt voor een beetje ontspanning tijdens dit avontuur haha.

Ik heb er enorm van genoten.

Karen Rose Op het spel

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karne Rose! Op het spel bevat een perfecte mix van spanning, erotiek, intrige, moord en bedrog, zoals alleen Rose dat kan.

Over de auteur:

Karen Rose woont in Florida met haar man en kinderen. Haar thrillers worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus.

Het boek is er dus in de papieren versie en die koop je hier : Klik door

Of als e-book en die vind je hier: Klik door

Van deze aankoop krijg je zeker geen spijt. Heel wat uurtjes leesplezier gegarandeerd.

Wat lees jij op het moment?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

11 thoughts on “Boekrecensie

  1. Klinkt spannend! Ik ben wel toe aan wat anders. Momenteel lees ik zo een beetje alle boeken van Nora Roberts, hartstikke leuke boeken, alleen de passages waarin ze elkaar weer in de armen vliegen blader ik direct door. Heb je het één keer gelezen, dan weet je het wel. (Verbroken lijn, de Obsessie etc)
    Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Boekreview | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s