Boekrecensie

Boekrecensie

De duistere kant – Karen Rose

Vlak voor mijn vakantie ontving ik van Uitgeverij Fontein het nieuwste ebook van Karen Rose. Ik mocht al eerder boeken van deze schrijfster ontvangen (lees hier) en de duistere kant is dus haar meest recente. Het is alweer het 20ste boek van deze schrijfster.

de duistere kant

bron foto : bol.com

Over het boek:

Rechercheur Adam Kimble is verwikkeld in de zwaarste zaak van zijn leven: hij moet de meedogenloze moordenaar opsporen, die het gemunt heeft op de vrouw van wie hij houdt. Om Meredith te beschermen moet hij alles doen wat in zijn vermogen ligt en zal hij de duistere demonen uit zijn verleden het hoofd moeten zien te bieden…

Recensie:

Wat een heerlijk boek was het. Ik was er dus voor mijn vakantie al in begonnen en had zo’n 150 pagina’s gelezen toen ik in het vliegtuig naar Curaçao (klik hier) stapte. Het boek heeft een dikke 600 bladzijden dus je kunt menig uurtje leesplezier met dit boek beleven.

Meestal ben ik niet zo dol op zulke dikke boeken, vaak verzanden ze in te veel detail om al die pagina’s te vullen. Daar had ik met dit boek geen last van. Karen Rose is natuurlijk een beetje de koning van de Romantic Suspense en combineert een thriller met een vleugje romantiek. Ik denk door de schrijfstijl dat het wel meer een ‘vrouwenboek’ is.

Het verhaal zit heel goed in elkaar en is spannend tot het einde. Ik geef uiteraard geen spoilers weg wil niemand zijn leesplezier ontnemen 🙂 een aanrader vind ik het zeker. Als je ook de eerdere boeken van deze schrijfster hebt gelezen zul je een aantal terugkomende karakters tegenkomen. Het is echter een op zich zelf staand verhaal dus als je mist niets mocht dit je eerste kennismaking zijn.  Zelf vind ik het wel leuk om karakters opnieuw tegen te komen in boeken, toch een beetje herkenning ook weer.

Over de schrijfster:

De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Kopen:

Wil jij dit boek ook lezen dan kun het boek via deze link (Klik hier) aanschaffen. Leuk ook om kado te geven aan iemand want deze dikke pil zorgt voor veel uurtjes (ont)spanning. Ik heb ervan genoten.

Annette

*dit artikel bevat een affiliate link*

6 thoughts on “Boekrecensie

  1. Een naam dus om te onthouden, klinkt top dit boek! Ik ben nu allemaal boeken van Marelle Boersma aan het lezen, de een is net iets leuker (of minder) dan de ander. Soms moet ik wel lachen bij boeken van dezelfde schrijfster. Vaak hebben de figuren in alle boeken, in dit geval, allemaal krullen in hun haar en dan vaak een rode kleur. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ten eerste: Fijn dat je blijft bloggen! Lijkt mij een fijn boek. Lezen gaat nog wat moeizaam door de pijn een slechte concentratie maar gelukkig is er Netflix! Sterkte in deze lastige tijd, zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s