Japanfusion

Beauty pie – Japanfusion

Nog een product uit de winterkit van Caroline Hirons (klik hier voor de unboxing). Je zult er nog wel een aantal reviews van zien want de kit heeft maar liefst 12 fullsize producten die ik allemaal (op 1 na want daar had ik al een review over geschreven) ga reviewen voor je.

Beauty pie Japanfusion

Over Beauty pie:

Ik vond het heel tof om een product van Beauty pie te kunnen proberen. Ik heb er al eens naar gekeken want je kunt dit niet zomaar kopen, helaas. Van Beauty pie moet je ‘lid’ worden. Het is een soort abonnement service dat net even anders werkt dan andere aanbieders.

Bij Beauty pie kun je tegen inkoopprijs je luxe huidverzorging, make-up en geuren kopen. Het merk krijgt zeer goede reviews en als je net als ik erg van huidverzorging houd dan is een kijkje op hun site zeker de moeite waard. Hoe werkt het? Je moet voor minimaal 3 maanden een abonnement nemen, bijvoorbeeld voor 10 Engelse pond per maand. Voor dat bedrag kun je dan producten uitkiezen op de site. Je kunt je maandelijkse tegoeden ook sparen dus pas na een paar maanden uitgeven zodat je in 1x een grote bestelling of wat duurdere producten kunt kopen.

Deze Japanfusion zou normaliter in de schappen liggen voor 25 pond maar je kunt hem als ‘member’ dus voor nog geen 6 pond aanschaffen. Ik vind het een leuk concept en fijn ook dat je zelf kunt kiezen wat je wilt. Het enige nadeel vind ik dat ze dus maar 1 merk hebben en ik graag verschillende merken wil proberen.

Beauty Pie Japanfusion

Proberen?

Toch lonkt het wel om het een keer te proberen voor 3 maanden want er zijn mooie producten te koop. Echter met de Brexit op komst wacht ik het even af. Na 31 januari behoort de UK niet meer tot de EU en moet je in de toekomst waarschijnlijk dik gaan betalen (BTW en invoerrechten) als je iets met een waarde boven de EUR 22,- laat overkomen…ik wacht dus nog maar even anders is het waarschijnlijk goedkoop = duurkoop en dat is ook wel erg jammer.

Over de reiniger:

Kort en goed, zalig product. Ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht want de producten die Caroline Hirons bestempeld als haar favorieten zijn ook echt allemaal pareltjes. Deze reiniger is heel licht qua structuur, ik was even bang dat hij daardoor niet goed (genoeg) schoon zou maken maar niets is minder waar.

De Japanfusion is echt een K-beauty product (Koreaanse beauty = helemaal hot) het is een gel naar olie reiniger die dus als je hem met een klein beetje water mengt licht opschuimt. Het zit bomvol mooie ingrediënten maar geen geurstoffen of andere nasties, het is echt een heel clean product.

Beauty pie Japanfusion

Ik heb de tube onder de douche gebruikt en een klein beetje is voldoende om mijn hele gezicht te reinigen van de make-up die ik die dag op had. Ook gebruik ik hem over mijn ogen en hij maakt goed schoon. Wat me vooral opvalt na gebruik is de zachtheid van mijn huid, alsof ik net een crème heb aangebracht en dat heb je niet snel na het gebruik van een reiniger.

Ook vind ik dat mijn huid er een hele mooie glow van krijgt, ik heb het geprobeerd vast te leggen maar omdat ik altijd in de avond douche is het met de foto’s niet heel duidelijk op beeld te krijgen. Maar zaligheid!

Het product is vegan en cruelty free en is geschikt voor alle huidtypes. Ik vind het jammer dat ik niet zomaar even een tube hiervan kan kopen ik had er ook rustig die 25 pond voor willen betalen als is 6 pond natuurlijk een koopje.

Naast huidverzorging vind je op de site van beautypie dus ook make-up, parfums, haarproducten en geurkaarsen (waar ik ook veel goeds over lees). Wie weet dus als de Brexit voorwaarden allemaal een beetje duidelijk zijn toch een keer proberen, ik houd jullie zeker op de hoogte.

Ik ben wel heel benieuwd of er onder mijn lezers al een beauty pie member is? Laat je het me weten in de comments?

Annette

7 thoughts on “Japanfusion

  1. Had eerlijk gezegd eerder nooit van Caroline Hirons gehoord, nu lees ik regelmatig bij haar. Ik denk dat er sowieso voor 31-12-20 niks wijzigt in de UK dus ikk denk dat 3 maanden wel te doen is en misschien zelfs 6 of 9. Er moet zoveel gewijzigd worden en die Boris roept wel van alles maar voordat e.e.a. geregeld is…..Anyway heerlijk spul doe het voorlopig met die van The Ordinary. Fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s