Indeed Labs

Hydraluron – Indeed Labs

Het product dat ik vandaag voor je ga reviewen komt uit de mooie winterkit van Caroline Hirons (klik hier) die ik je een tijdje terug heb laten zien. Ik heb inmiddels diverse producten uit deze kit in gebruik en tot nu toe allemaal zeer naar tevredenheid. Kan ook bijna niet anders want het zijn allemaal persoonlijke favorieten van een vrouw die al ruim 30 jaar in de schoonheidsindustrie werkzaam is. Ze weet ook echt wel waar ze het over heeft en wat ze aanraadt.

Indeed labs Hydraluron

Verkrijgbaarheid:

Indeed Labs kun je ook in Nederland verkrijgen gelukkig. Je kunt het krijgen bij Douglas en ook online is het goed vertegenwoordigd en kun je terecht bij Lookfantastic maar ook bij bol.com bijvoorbeeld.

Dit hydraluron serum zit bomvol met hoe kan het ook anders Hyaluronzuur. Het is echt HET ingrediënt van het afgelopen jaar wat mij betreft. Je kon er geen product bij pakken of het had wel hyaluronzuur als ingrediënt. Dikke prima want het is een fijn ingrediënt waar de meeste mensen ook heel goed op reageren. Voor 2020 denk ik dat het Peptides gaan worden haha. Benieuwd of mijn ‘voorspelling’ uit gaat komen. We gaan het zien.

Hydraluron Indeed labs

Over het serum:

Indeed Labs ontwikkelde de ultieme moisture booster voor dagelijks gebruik, die begint waar uw moisturizer stopt. Hydraluron Moisture Serum zit vol met de puurste vorm van hyaluronzuur waardoor het zich gedraagt als een verfrissend glas water dat uw huid redt. Het resultaat: een beter gehydrateerde, stralendere, vollere huid. De meesten van ons weten dat een gedehydrateerde huid kan leiden tot vervroegde veroudering van de huid, maar ondanks onze inspanningen, kan onze huid alsnog uitgedroogd raken door de wisselingen van temperatuur door seizoenen en schommelingen door binnen/buitenshuis. Dan biedt Hydraluron Moisture Serum de uitkomst. Samen met de puurste vorm van hyaluronzuur afkomstig uit Nederland, bevat Hydraluron Moisture Serum daarnaast ook een bio-engineered rode marine alg, een rijke bron van mineralen die zijn gelijke niet kent in planten die op het land gevonden worden. Rode marine alg regelt en stimuleert de circulatie in huid waardoor het hyaluronzuur dieper in de huid kan doordringen

Over het merk:

Indeed is een bedrijf afkomstig uit Canada met wereldwijde distributie. Indeed laboratories maakt doelgerichte, krachtige formules die specifieke problemen aanspreken met maximaal resultaat. Elke huid is uniek en Indeed Laboratories wil vrouwen aansporen hun eigen schoonheid te vinden. Indeed laboratories schuwt onbetreden paden niet. Indeed Laboratories geeft de beste kwaliteit oplossingen met zichtbare resultaten die een glimlach op je gezicht toveren, door combinatie van wetenschap op hoog niveau met de meest krachtige ingrediënten vanuit de hele wereld.

Hydraluron Indeed labs

Mening:

Zalig, ja hoor kan niet anders zeggen. Je kunt dit product zowel in de ochtend als in de avond gebruiken maar ik heb voor de ochtend gekozen. Ik breng op mijn schone huid eerst een paar druppels van de Alpha H copper peptide aan (review komt eraan) en dan deze hydraluron. Zalige combinatie en doet het ook prima als primer voor je make-up.

Er is ook een echt cult product van dit merk, de Nanoblur waarmee ze ‘naam’ gemaakt hebben. Die wil ik ook zeker wel een keer proberen en ik zie ook een heel mooi retinol product. Zeker een merk waar ik dus in de toekomst andere producten van wil gaan uitproberen.

Ben jij bekend met dit merk en heb je er al eens iets van geprobeerd? Ik hoor het graag in de comments, ik ben heel benieuwd. Je koopt deze tube voor rond de € 31,- wat meer dan prima is voor wat je krijgt.

Annette

 

12 thoughts on “Indeed Labs

 1. Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar dit serum, als mijn voorraad op is ga ik het kopen. Mocht van mezelf ff niks kopen☹️😁
  Ik heb van dit merk wel de gezichtscreme gehad maar die vond ik niet byzonder.
  Fijne dag vandaag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ken het merk niet maar klinkt meer dan lekker; ik kocht vlak voor mijn verhuizing een setje van The Ordinary met een moisturizer, hyaluron serum en een reiniger. Vooral het serum en de moisturizer zijn super lekker. Ik merk echt dat mijn huid ervan opknapt. Tegenwoordig lijkt hyaluron wel het “key-word”. Maar goed het is een fijn ingrediënt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar vanwege lastige huid echt een Clarins liefhebber. Ga na de steeds terugkomende hydralonzuur in je reviews dit toch eens proberen!
  Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit merk ken ik wel, maar van heel lang geleden. Volgens mij ken ik ook Nanoblur. Zal best kunnen dat wij overgaan op de peptides, ik hoor dat ook regelmatig bij YouTubers voorbijkomen. Dan gaan wij vast allemaal aan de peptides!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s