Sample Saturday

Clinique – Moisture surge

Ik heb al meerdere artikelen en sample Saturday’s over de producten van Clinique geschreven. Ik ben fan van de Take the day of balm (lees hier de review) maar eigenlijk over alle ander producten was ik wat minder tevreden. Zo heeft Clinique er een handje van om (veel) alcohol Denat (de uitdrogende soort) in hun verzorgingsproducten te stoppen en dat vind ik jammer.

Maar goed terug naar de sample die ik tijdens mijn vakantie op Kos heb gebruikt.

Clinique Moisture Surge

Welk merk?

Ik denk dat de meeste van jullie wel gehoord hebben van dit merk? Daar ga ik maar even van uit. Het merk is opgericht door Dermatologen (gek dus dat ze zo vasthouden aan de Alcohol Denat) en bestaat sinds 1968.

Wat is het?

Het is een vocht inbrengende crème die je huid 72 uur verzorgd zou moeten houden ook na het wassen. Ik vind dat persoonlijk een gekke claim want na het wassen/reinigen wil ik toch echt wel weer een lekkere crème aanbrengen, maar goed je zou dus ‘technisch gesproken’ maar 1x in de 3 dagen deze crème hoeven aanbrengen 😉

Clinique Moisture surge

Dit lees ik online:

De verslavende verfrissende Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator gelcrème van Clinique biedt een onmiddellijke hydratatie boost. De verbeterde formule biedt dubbel zoveel hydratatie aan het einde van de dag als voordien. De zelfaanvullende technologie met geactiveerd aloë-verawater helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf constant te rehydrateren. Al het vocht wordt vastgehouden zodat de huid er blijvend vol, fris en stralend gezond uitziet. Met een hoge concentratie hyaluronzuur, de perfecte vochtmagneet van de natuur, heeft deze technologie een bewezen werking die 72 uur lang aanhoudt, zelfs nadat u uw gezicht gewassen hebt.

Clinique Moisture Surge

Wat vond ik ervan?

Ik moet een beetje gniffelen als ik mijn aantekeningen teruglees. Ik was duidelijk not amused haha waardeloze sample lees ik en dat er amper genoeg product uit het zakje te persen is. De inhoud vond ik wel oké, niet plakkerig maar qua voeding vind ik hem net voldoende, ik zou er nog een crème overheen (het is namelijk een gel-achtig product).

Waar te koop en wat kost het?

Clinique is goed verkrijgbaar zowel online als in de winkels (bijvoorbeeld bij de Bijenkorf en Douglas), deze crème komt in verschillende maten, voor een kleine (probeer)pot van 30ml betaal je ongeveer € 17,- prima prijsje om het te proberen. Zelf heb ik dus toch wat meer voeding nodig dus voor mij minder geschikt maar de jongere huid zal het waarschijnlijk prima doen op dit product. Je hebt ook de super surge variant van deze moisterizer die heb ik ook al eens getest (lees hier)

Annette

2 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik vind dat ook vaak vreemde claims, ook met foundation die 48 uur goed blijft zitten. Dan wil je vast niet dat je partner je zonder foundation ziet of zoiets dergelijks, haha! Sommige verpakkingen krijg ik ook niet goed open, ik herken het. Ik denk dat Clinique aimt op mensen die verder weinig met huidverzorging doen en alleen een washandje over hun gezicht halen…?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s