Weekoverzicht

Weekoverzicht #65

Laatste week van oktober alweer. Uurtje langer geslapen al was ik het alweer helemaal vergeten dat de klok verzet moest worden, zat lekker aan mijn ontbijtje toen ik het las op social media 🙂 dus toen gelijk de klokken in huis maar even verzet (Oven, magnetron en 1 klok aan de muur). Hebben jullie er wat van gemerkt?

Hello Fresh

Gegeten

We kookten weer 3 gerechten met de Hello Fresh box, ik begon op maandag met de Rigatoni met de sperzieboontjes, zalig gegeten. Op dinsdag de groentenstoof wat ik ook heel erg lekker vond, Timo ook, Isabelle was er minder van gecharmeerd en tot slot een herhaling namelijk de spinazie gratin ook heel erg lekker.

Gedragen

Vorig weekend kocht ik een nieuwe ruitjesbroek en die kon ik leuk combineren met de oranje trui die ik 2 weken geleden kocht. De broek is van Miss Etam en zit zalig, hij heeft een elastieken band aan de bovenzijde waardoor je hem heel makkelijk aantrekt. Hij is van lekker warm materiaal dus de komende maanden ga je deze broek veel terug zien 🙂 . Ook de slacks van H&M met de bloemetjes heb ik weer gedragen met een donkerblauwe trui, uiteraard ook een jeans met trui. Lekker dat ik op het werk gewoon lekker casual gekleed kan gaan.

In de winkel

Op vrijdag was ik een paar uurtjes in de winkel aan de Leidsestraat, ik heb de Store manager en zijn assistent het een en ander uitgelegd over de administratie (het is een redelijk nieuw team en niet alles ging even soepel tot nu toe) en over de nieuwe regels per 1 januari hebben we het ook gehad. Leuk om weer even in de winkel te zijn. Volgende maand ga ik echt aan de slag een dagje in de winkel in Roermond op Black Friday dus als je daar in de buurt bent kom dan zeker even gedag zeggen.

Plog 65 (9)

Prijswinnaar

Bij de kaasboer kreeg ik 2 lekkere bonbons, de kaasboer had een prijs gewonnen en liet de klanten daarvan meegenieten. Ik vind het zo lekker als ik verse kaas heb gehaald dan moet er bij thuiskomst altijd even kaas uit het vuistje worden gegeten. Ik heb meestal einde van de week wel een stukje over, meestal rasp ik dat dan en leg het in een ziplock zakje in de koelkast, altijd handig voor over de pasta, bij een snelle tosti dus het komt altijd op en mocht het niet opgaan, dan snijd ik het klein voor de vogels maar die krijgen het niet vaak.

Bloemen

Qua bloemen kocht ik fresia’s – vooral voor de heerlijke geur- en eucalyptustakjes, staat heel leuk bij elkaar en de geur is dus zalig. Op zondag deed ik niet veel, met name huishouden en wat blogwerk maar at ik wel een lekker portie kibbeling, daar had ik zin in.

Had jij een lekkere week?

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fresia’s ruiken inderdaad heerlijk, eens kijken of zij ze hier ook weer hebben. En verse kaas, zo lekker! Zaterdag staat hier altijd de kaasboer en laatst heb ik ook een stuk gekocht. Het is wat duurder, maar er zit tenminste smaak aan. Ik vind die voorverpakte altijd naar niks smaken… Nou ja, eigenlijk naar plastic. Dat lijkt mij ook een fijne broek en een mooie combi met die leuke trui!

  Geliked door 1 persoon

 2. Fresia’s, dat is lang geleden. Hele lieve bloemetjes. Ik wil dat ook weer eens doen. Een paar jaar geleden was ik min of meer gestopt met bloemen kopen (te duur), maar eigenlijk is het wel heel leuk. Verse bloemen in huis.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik haal eigenlijk altijd 3 bossen voor 5 euro op de markt 😁 altijd een week plezier van soms langer, mijn bos van vorige week staat ook nog 👍. Heb het ook heel lang niet gedaan maar sinds een jaar of twee weer wekelijks en geniet er enorm van

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s