Unboxing

Sourcedbox – Snackbox

Ik pak mijn laatste sourcedbox voor je uit. Het is de snackbox die volledig glutenvrij is en ook veel vegan producten bevat. Helaas kreeg ik na het opnemen van dit filmpje een mail dat ze helemaal gestopt zijn met deze box. Hij is dus niet meer te bestellen.

Ben jij iemand die glutenvrij moet eten? En vind je het lastig om lekkere snacks te vinden?

Annette

6 thoughts on “Unboxing

  1. Lekker weer, aan de hand van je reviews al 2 maal geprobeerd ook een abonnement te nemen maar steeds uitverkocht, waarschijnlijk erg populair. Nu aan de Hello Fresh (ook dankzij je reviews 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat was inderdaad een amandel volgens mij. De proteïne bars lijken mij lekker en als ze goed vullen is het zeker de moeite waard. Ben eigenlijk best benieuwd naar die kikkererwten, dat is iets wat ik nooit koop/eet. Prima box!

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat balen zeg. Hoop dat een ander dit concept overneemt. Lijkt mij nou zo fijn… alhoewel ik bij AH tot nu toe wel wat lekkers kan vinden en bij de Kaufland.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s