Sample Saturday

Dermalogica

Dynamic skin recovery SPF 50

Dit tubetje was mee naar Krakau (lees hier mijn verslag) en heb ik daarna nog thuis verder opgemaakt. Het heeft een hoge SPF – namelijk 50 – en is speciaal voor de wat oudere huid. Ik vertel je wat ik er verder van vond. Het was mijn eerste kennismaking met dit merk, wat overigens al een tijd op mijn lijstje staat om eens te proberen, want ik hoor niets dan goeds over Dermalogica.

Dermalogica Age Smart

Dit specifieke product komt uit de Age Smart lijn die speciaal is tegen huidveroudering. Precies goed voor mijn leeftijdsgroep dus. Met dit tubetje heb ik een dag of 10 kunnen doen. Ik gebruikte het in plaats van mijn normale dagverzorging en onder (een lichte) make-up.

Welk merk?

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica is opgericht in 1986.

Dermalogica Age Smart

Wat is het?

Deze moisterizer zorgt voor intensieve hydratatie en wapent de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen bij huidveroudering. Het product bevat breedspectrum zonbescherming (spf50) voor optimale bescherming tegen huidverouderende UV-stralen. Een gepatenteerde peptide, Soja en Glucosamine stimuleren de aanmaak van collageen en verbeteren de weerstand van de huid.

Dermalogica Age Smart

Wat vond ik ervan?

Heel goed en prettig, ondanks de hoge SPF laat hij geen witte waas achter, hij trekt snel in en doet het goed verder onder mijn make-up gedurende de dag. Ik vind het een fijn product. Hier zou ik zeker wel een grote tube van willen hebben maar ai, die prijs….

Dermalogica Age Smart

Waar te koop en wat kost het?

Ruim EUR 80,- kost deze pompflacon en dat vind ik toch wel een forse prijs voor 50ml. Het is het zeker waard hoor, dat hoor je mij niet zeggen maar erg veel geld en dus helaas niet voor iedereen betaalbaar. Je kunt de producten van Dermalogica kopen bij de schoonheidsspecialiste of online. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

  1. Sommige merken zijn denk ik een beetje overprized en bij zo’n duur product zou ik er misschien te weinig van gebruiken. Heb nu de Shiseido sports SPF 50 ook heerlijk en Euro 26,50 voor 30 ml. (ging eigenlijk overstag omdat ik er een leuk cadeautje bij kreeg…

    Geliked door 1 persoon

  2. Dermologica heeft volgens mij heel goede producten, maar die prijs.. Voor zonbescherming zou ik het er niet voor over hebben. Eerder voor huidverzorging, maar dan moet het wel heel erg goed zijn.

    Geliked door 1 persoon

  3. Het is inderdaad een pittige prijs, echter als het helpt en bewezen is dat het beter is dan alle andere merken, DAN zou ik het kopen. Helaas is het vaak niet het geval en zijn er goedkopere producten die net zo goed zijn.

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s