Unboxing

Sourcedbox April 2019

Ik heb na de Japanse snackbox (kijk bijvoorbeeld hier) nu een 3 maanden abonnement genomen op de Sourcedbox. Dit is een natuurlijke, gezonde snackbox en komt uit de UK. Ik laat je zien wat er deze maand in box zit en proef ook een paar dingen voor je. Veel kijkplezier.

Annette

*zelf betaald*

6 thoughts on “Unboxing

  1. Heerlijk, al die gezonde snacks! “Kale’ is overigens boerenkool en in Amerika is “kale chips” heel populair die je volgens een kennisje bij stalletjes kan kopen. Ik heb het ook een keertje gemaakt in de oven. Wat zout en wat olie erop en laten drogen. Heel lekker en gezond!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s