Plog

Plog #28

Wat een rare week was het, helemaal in de war met de dagen en moest dus echt even goed door mijn foto’s scrollen om te zien wat ik deed allemaal de afgelopen week. Kijk je mee?

Plog 28 (1).jpg

Maandag werkte ik een half dagje even kijken na een week vrij of er in de winkels niets geks was gebeurd en hoe het op kantoor was. De plantenbakken waren gevuld en dat had nogal problemen gegeven omdat er 1 lek bleek te zijn en ze dus de rest van de plantenbakken geen water meer dorsten te geven. Dus kon ik gelijk aan de bak met de project ontwikkelaar om dit op te lossen.

plog 28 (1)

Op oudejaarsavond verder niets bijzonders gedaan, wat lekkere hapjes gegeten en een oliebol natuurlijk. Na de kerst ben ik wel met de plank-challenge begonnen. Ik ben niet zo’n sporter en probeer vooral de balans erin te houden. Ik neem de trap ipv de lift en probeer met de plank challenge de spieren een beetje steviger te maken. Als er nog mensen zijn die soortgelijke challenges weten laat me weten dan ga ik die ook proberen. Maar eerst deze vol houden.

plog 28 (16)

De rest van de week gewoon gewerkt, een koffiemachine geregeld voor de collega’s die komt volgende week, zullen ze heel blij van worden denk ik kunnen het huidige machientje die het op het punt staat te begeven mooi weg doen.

plog 28 (6)

Vrijdag kreeg ik nog een kerstkaart binnen, of hij is gewoon lekker vroeg haha nou ja, de intentie was vast goed. Zaterdag haalde ik mijn bril op (ik laat ze allebei vrijdag in een blogpost aan je zien), en kwam ik langs de visboer dus nam wat kibbeling mee voor mij en Isabelle. In 1 stukje zat een enorm stuk scherpe graat, eetlust gelijk bedorven, hebben jullie dat ook?

plog 28 (7)      plog 28 (8)

Ook krijg ik een nieuwe gas- en elektrameter en hiervoor moest ik dus een afspraak maken online en foto’s insturen van mijn huidige gasmeter. Mijn bloemen van vorige week staan er trouwens nog helemaal goed bij. Dit zijn Lisanthys en ik besloot ze voor deze week ook te kopen. Die van vorige week zijn mooi donkerpaars die ik nu heb gekocht zijn meer gemêleerd met rood/roze, benieuwd of die het ook zo lang vol houden.

plog 28 (9)

Skoet is helemaal in haar hum nu de kachel weer brand. Meestal ligt ze te ‘bakken’ op de convector put maar ze wil zich ook graag tussen mij en de leuning van de bank proppen en dan heerlijk te gaan slapen.

plog 28 (10)      plog 28 (11)

Zaterdag besloot ik ook de gangkast eens goed op te ruimen. Echt zo’n plek waar we alles maar in gooien en waar je dus inmiddels je nek brak over de troep. En een troep was het. 4 vuilniszakken kwamen eruit, man o man niet normaal maar nu is het weer overzichtelijk en wil ik het echt niet meer zo ver laten komen (ahum). De volgende klus is de vliering daar is het ook een broeinest van troep dus die moet er ook aan geloven.

Zondag het huishouden gedaan en lekker met Isabelle gaan lunchen in Amersfoort. Ik nam een heerlijk broodje met Carpaccio, zalig. Komende week een ‘normale’ week op kantoor, de week erop staat mijn eerste businesstrip in de planning.

plog 28 (15)

Hoe was jouw week?

Annette

20 thoughts on “Plog

 1. Dat zal een behoorlijke klus geweest zijn om zo een gas meter te vervangen..
  Is dit er één voor als het gas er ook uit gaat en we op i functie moeten gaan koken?
  Gezellig uit met je dochter.
  Eindelijk is het normale leven weer begonnen…
  Prachtige vliegers.

  Een fijne dag 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Lisanthys vind ik ook altijd mooie bloemen, ze ogen altijd wel heel teer. Die gangkast, ik ben ook dol op uitruimen zodat je weer goed ziet wat je wel kan gebruiken. En als je wat nodig hebt, dat je het ook direct kan pakken.
  Mijn katten liggen de laatste tijd ook vaak in de vensterbank boven de kachel te soezen en zo lief, het lijkt wel of zij iedere nacht afwisselend bij mij lagen.
  Mijn week weet je al… gisteren de laatste pil van mijn kuur opgemaakt en afgezien van nog af en toe een vreselijke hoestbui (spieren borst en rug doen gewoon pijn ervan) gaat het gelukkig wel weer wat beter. Al zal de 12 stedentocht er niet echt in zitten.
  Ik zag weer krokussen in de folders en tulpen, geeft weer hoop richting lente. Ook een reden waarom ik zo van de zomer hou, in de winter is het steevast raak de laatste tijd.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha herkenbaar met die gangkast , toevallig hebben wij hem laatst ook opgeruimd. Normaal ben ik altijd de opruimer in huis maar hier staat voornamelijk gereedschap enzo in en dat is toch andre zijn afdeling zeg maar. Ik verbaasde me er ook over hoeveel zooi er uit zo’n klein kastje kwam;-)

  Geliked door 1 persoon

 4. Ohh, elke keer als ik ergens een plog zie denk ik: Leuk! Moet ik ook weer eens doen. Om het vervolgens spontaan weer te vergeten. 🙂 Ach ik heb altijd een week-overzicht in foto’s, dat is net zoiets alleen dan van een hele week…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s