Unboxing

LookFantastic box oktober 2018

Sinds vorige maand heb ik weer een abonnement genomen op de LookFantastic beautybox. Voor mij toch echt wel de fijnste beautybox die ik kan vinden. Veel skincare en leuke merken om te ontdekken.

Ik laat je zien wat er in mijn box van oktober zit. Laat in de comments weten naar welk product uit de box jij het meest nieuwsgierig bent of welke je heel fijn lijkt, of wat je van de inhoud in zijn algemeen vind. Ik ben wel weer tevreden met deze box en ga alles gebruiken.

Annette

12 thoughts on “Unboxing

 1. Ik ben elke maand zo blij met deze box, dat ik voor het eerst de adventskalender ervan heb besteld, kan bijna niet wachten met open maken. Ik vond de ahava bodylotion zo lekker dat ik m gelijk besteld heb. Die geur zo lekker.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb ook de adventskalender weer besteld, vorig jaar ook was een heerlijke inhoud. Ik heb ook alle spoilers ontweken dus weet echt niet wat erin zit. Hij staat nu klaar om elke dag unboxed te worden. Ik ga dat via Instagram doen en dan wellicht net als vorig jaar als hij helemaal is uitgepakt nog even een overzichtsfilmpje, dus die van vorig jaar kun je zien als je wilt 🙂

   Like

 2. Adventskalender van vorig jaar had ik idd bij je gezien, vond hem heel mooi daarom heb ik m dit jaar ook besteld. Probeer ook alle filmpjes te ontwijken voor de kalender van dit jaar.

  Like

 3. Adventskalender van vorig jaar had ik idd bij je gezien, vond hem heel mooi daarom heb ik m dit jaar ook besteld. Probeer ook alle filmpjes te ontwijken voor de kalender van dit jaar.
  Gefeliciteerd met je dochter!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk! Pixie vind ik ook een leuk merk. Ik ben het meest benieuwd naar die hals en decolleté crème, ik smeer ook alles door naar beneden, dus benieuwd of deze iets extra’s voor je doet. (en dan zou je hem ook eigenlijk ook als gezichtsverzorging kunnen gebruiken, vice versa dus! )

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Prai | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s