Sample Saturday

Prai Platinum – Firm & Lift crème

In de December box (was het volgens mij) zat dit potje gezichtscrème van Prai. Ik schreef al eens eerder over dit merk en dan over de zalige hals & decolleté crème (lees hier). Deze gezichtscrème is echt voor de oudere dames en ik heb hem inmiddels opgemaakt. Wat vond ik ervan?

Prai Platinum Firm & Lift creme

Over de crème:

Deze gezichtscrème heeft als ingrediënt, verstevigend platina, een van de meest begeerde edelmetalen op aarde. Dit lees ik online:

De luxueuze crème werkt om de gezichtscontouren te verstevigen en vorm te geven en algemene tekenen van veroudering aan te pakken, zoals een ongelijkmatige teint, verlies van hydratatie en maakt gebruik van PRAI-extract om vocht aan te vullen voor een meer gedefinieerde ogende teint en Amandelproteïnen om een gezichtscontour te ​​verstevigen en strakker te maken. Rijk aan antioxidanten, de anti-aging moisturizer hydrateert de huid intens terwijl het beschermt tegen schadelijke vrije radicalen en milieu-agressors. De combinatie van IDEALIFT ™ en NULASTIC ™ SILK verhoogt het elastinegehalte en laat belangrijke voedingsstoffen vrij in de huid om de soepelheid te verzachten en te verbeteren. De huid ziet er gladder, jonger en opnieuw gedefinieerd uit met een frissere, stevigere uitstraling.

Prai Platinum Firm & Lift creme

Over Prai:

Toen oprichtster Cathy Kangas erachter kwam dat een hele generatie vrouwen van boven de 50 werd uitgesloten door de (beauty) industrie en er met name op ‘jongere’ vrouwen werd gericht heeft zij besloten om Prai op te zetten. Cathy is ook een groot dierenliefhebster en dus doneert zij met elk verkocht product ook nog eens aan dieren in nood. Het merk Prai test dan ook nooit op dieren (en heeft dat bunny logo).

Dat vind ik nog eens een mooi streven. Haar vader was de CEO van Selfridges in London waar zij zelf ook begonnen is aan haar carrière. Ze heeft altijd in de beauty industrie gewerkt. Ik kan niet terugvinden hoe lang het merk al bestaat.

Ze doen wel wat ‘grote’ uitspraken als zichtbare resultaten binnen 7 dagen….hmm, wellicht als je nooit iets aan verzorging hebt gedaan? Dan kan ik me voorstellen dat je binnen een week je huid ziet opknappen maar dames zoals ik met een uitgebreide routine is dat toch niet te zien hoor, vind ik zelf.

Prai Platinum firm & lift creme

Mijn mening:

Wat een heerlijke pot! Ja, ik kan niet anders zeggen. De geur is goddelijk, dit sta je met heel veel plezier aan te brengen. De crème is wel erg rijk maar mijn huid neemt het op als een spons dus ik kan hem gewoon overdag gebruiken. In de zomer zou dit wat te veel zijn denk ik, dan is hij meer geschikt voor de avond. Het is een 24-uurs crème dus je kunt hem zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Wel echt een crème voor de wat oudere dames, of je moet echt een heel vochtarme huid hebben maar anders heb je dit niet nodig. Mijn gezicht voelt vol en stevig aan en vooral lekker verzorgd. Ik ‘zie’ geen strakkere lijnen maar dat had ik ook niet verwacht. Als je huid wat slapper is/wordt kun je dat echt niet meer weg smeren met een crème *I wish*

Prai Platinum firm & lift creme

Uiteraard zit er ook Hyaluron in dit product – in welk product niet tegenwoordig? Hele fijne crème die ik met veel plezier een week of 3 heb gebruikt. Deze travelsize was dus ook nog eens zuinig in gebruik. Ik zou hier met alle plezier een fullsize van aanschaffen. Je kunt Prai kopen bij lookfantastic.nl en dan kost een pot € 41,95 wat ik een prima prijs vind. Echt een aanrader en heb erg genoten van dit potje. Mag van mij in de herhaling.

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s