Sample Saturday

Elemis – Pro definition day cream

Elemis is een prachtig merk, duur ook hahaha. Ik had twee luxe samples (tubes met een mooie inhoud van 10 ml) uit de LookFantasic box en uit de Adventskalender die ik met veel plezier heb opgemaakt en nu dus een sample zakje van de Pro Definition Day cream.

Elemis Pro-definition Day cream

Welk merk?

Elemis is het beste luxe Britse huidverzorgingsmerk (volgens hun website 🙂 ). huid, lichaam en  welzijn liggen aan de basis van ELEMIS.

Elke nieuwe formule is een innovatieve mix van wetenschap met de chemie van de natuur, zorgvuldig vervaardigd door een toegewijd team van ontdekkingsreizigers, wetenschappers en huidverzorgingsdeskundigen.

Ze combineren de meest sterkste biologische actieve stoffen die beschikbaar zijn van zowel ‘boven als onder’ het aardoppervlak, Elemis heeft aandacht voor detail, maakt gebruik van baanbrekende formules en zorgt voor opmerkelijk transformerende resultaten en vinden dat zij zich hierin echt onderscheiden.

Ik vind het nogal veel bla bla maar je kunt dit merk een beetje vergelijken (vind ik dus persoonlijk) met La Mer alleen dan goedkoper.

Wat is het?

Deze verstevigende dagcrème combineert krachtige, vormen van stamcellen en Arjuna Bark-extract en zorgt hiermee voor een steviger en strakker aanvoelende huid. Tevens herstelt de crème het uiterlijk en de vitaliteit van de huid. Hydraterende en voedende Starflower-olie en Lupin helpen het uiterlijk van de huidtextuur en -tint te verbeteren waardoor de huid veerkrachtiger aanvoelt.

Elemis Pro-definition Day Cream

Wat vond ik ervan?

Als ik een ruim budget zou hebben zou ik hier zeker meer van kopen. Het is pure luxe en dat straalt het merk uit en ik vind ook dat het zo voelt, de textuur, de geur en hoe het voelt op de huid. Ik vind wel dat je voelt dat je hier met hoogwaardige ingrediënten te maken hebt.

Waar te koop en wat kost het?

Elemis kun je dus kopen in de UK en voor ons dus met name online (bijvoorbeeld op de LookFantastic site die nu ook een NL versie heeft). Ik zie prijzen tussen de EUR 62,- en EUR 70,- ongeveer. Behoorlijk duur dus. Ik zag op de luchthaven van Manchester een hele counter van Elemis dus die ga ik zeker bij mijn volgende bezoek even checken en kijken of ik wellicht nog samples kan scoren (Yup!) of een mooi product uit de lijn ga kopen.

Je gaat zeker meer horen over dit merk op mijn blog. Ik ben fan.

Annette

 

7 thoughts on “Sample Saturday

  1. Pingback: Elemis | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s