Plog

Plog #21

Even een wat rustiger week deze keer. Helemaal prima maar dus ook niet al te veel foto’s. Op maandag kwam een vrijwilliger van de voedselbank wat ‘vul mij’ doosjes brengen. Met ons kleine kantoor gaan we de komende weken proberen deze dozen te vullen er gaan allemaal houdbare goederen in. Begin december komen ze de boel weer ophalen. Zo kunnen we toch een klein steentje bijdragen op een eenvoudige manier.

Voedselbank Amsterdam

Dinsdag had ik een kennissessie bi Arboned. Het ging over stress – daar hoor je niets anders over op het moment. Het was leerzaam en daar houd ik van. 3 korte workshops en een algemeen stukje. Een halve dag in totaal en dat was prima.

Ik ging ook weer even ‘gluren bij de buren’ 🙂 haha. Ik ben nog steeds op jacht naar een gym voor de medewerkers dus bij het hotel naast ons kantoor ook even ‘op de koffie’. Ze hebben daar ook een zwembad (beetje groot woord – maar er zit zo’n stroming in dus je zwemt op de plaats zeg maar) en een sauna. We hebben een voorstel gekregen dus we gaan eens kijken. We willen natuurlijk als sportbedrijf ook een gezonde leefstijl promoten en sporten hoort daar bij. Als dat straks voor, tijdens of na je werkdag kan is het ideaal natuurlijk.

plog-21-4.jpg

Het tweede bezoek ging naar de beneden buurvrouw die zit er ook nog maar een paar weken dus we konden even wat tips uitwisselen. Altijd handig. Zij hadden ook hele handige losse modules staan om in te vergaderen helemaal geluiddicht. Die bleken van een andere ‘buurman’ te komen dus 3x raden waar mijn volgende vizier op is gericht hahaha. Ik schuim de hele buurt af.

plog-21-5.jpg

Verder was ik druk met overzichten maken welke mensen in allemaal in ‘mijn winkels’ heb staan (Nederland, Belgie, Oostenrijk en Duitsland) en was in de war toen ik ineens allemaal Hongaarse adressen tegen kwam. Maarrrrr onze winkel in Oostenrijk ligt dus tegen de Hongaarse grens dus sommige medewerkers wonen in Hongarije. Interessant, verder veel ingelezen ook over de regels in die landen, pfff jammer dat we niet gewoon EU regels hebben. Nee hoor, maakt het juist heel interessant maar veel bijleren dus.

De verbouwing schiet ook lekker op nu en is de boel lekker geschilderd inmiddels echt een ander gezicht. Voor de kerst moet het helemaal klaar zijn. Ik neem dan natuurlijk ook weer wat foto’s.

Plog 21 (7)

Donderdagavond ging ik lekker even mijn nagels laten doen en gelijk ingepland voor December want anders is er geen plek meer natuurlijk. Gelukkig is er voor vaste klanten altijd plek.

Plog 21 (2)-BorderMaker

Zaterdag met Isabelle naar de bioscoop geweest naar de nieuwe Fantastic Beast film. Prachtig en wat een heerlijk spectakel weer. Mijn zwager heeft even twee buitenlampen opgehangen met sensor dus niemand sneakt meer ongezien bij mij het pad op J. Zondag het huishouden gedaan en verderl lekker rustig wat aan de blog gewerkt. Ik kocht nog wel twee leuke kerstballen (dit zijn glazen ballen en die hebben mijn voorkeur over al dat plastic dat je tegenwoordig ziet).

plog-21-3-bordermaker.jpg

Had jij een fijne week?

Annette

19 thoughts on “Plog

 1. Zo goed en fijn dat jij eraan denkt om personeel fit te houden….
  Prachtige kerstballen had je geshopt 👌
  Heerlijk al dat k!ussen….
  Leuk dat je met jou dochter naar de film geweest was.
  Gezellig uitje.

  Een fijne dag 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Die kerstballen! Gaaf! Glas vind ik ook veel mooier maar ik vrees met Toulouse in de boom… Waar heb je die kat gekocht? Ik ben ook zo ene type die overal zou gaan kijken, het leuke is daar dat iedereen nieuw is en dat schept direct een band.
  Zo een zwembad is ideaal, goh… las ik rijk was en toch ruimte tekort kwam in mijn villa zou je toch mooi thuis aan je conditie kunnen werken.
  Super initiatief van de voedselbank, ik denk dat zij zo heel veel kunnen ophalen. Ik denk dat mensen vaak veel te veel in huis hebben en niet weten wat ze ermee aan moeten. Vaak zitten er in kerstpakketten ook spullen die de kast ingaan en een paar jaar later maar weer weggegooid worden.
  Die draakjes zijn mooi, volgens mij loodzwaar maar zeker leuk!

  Geliked door 1 persoon

  • Deze kerstballen komen bij de Action vandaan dus ook nog eens vriendelijk geprijsd :). Ik ben inderdaad voor de voedselbank eerst maar in mijn eigen kast begonnen daar kwam al het nodige uit haha nu nog wat spulletjes bij kopen en dan is er alweer een doosje gevuld. Ik begreep dat ze alles uitzoeken op datum en dan met de kerst eerst weggeven wat niet meer zo lang houdbaar is. De rest bewaren ze dan weer want met kerst krijgen ze wel het meeste binnen van het hele jaar.

   Like

 3. Bij onze supermarkt staan geregeld mensen van de voedselbank. Dan geven ze je een lijstje en dan kun je zelf in de supermarkt iets kopen om te doneren. Altijd goede initiatieven. Ik ben wel benieuwd naar die Fantastic beasts film!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s