Plog

Plog #19

Het was een druk weekje. Ik krijg het op het werk ook steeds drukker nu ik meer en meer over neem van de collega’s in de UK. Heel leuk maar het loopt nog niet helemaal goed omdat ik nu dus wel alle papieren in orde maak maar nog niets kan versturen haha. Dus ik maak het, scan het naar de UK en zij versturen het voor me. Ach, nog een week of twee en dan hebben we dat ook opgelost is het vermoeden.

Plog 19 (1)

We kregen wel een berg sim-kaarten binnen en dat was fijn want we hadden vanaf dag 1 onze mobieltjes gekregen maar de simkaarten lieten op zich wachten. Nu zijn ze er en zijn we dus ook goed telefonisch bereikbaar. Toch fijn. Ook ging ik even bij de buren van PVH (Calvin Klein en Tommy Hilfiger) op bezoek. In ons gebouw op de begane grond zit hun gym en ik ging even een neighbourly korting vragen (komt wel goed denk ik).

Plog 19 (2)

Ik smeerde een boterhammetje met daarin een gat in de vorm van een hartje, althans dat zag ik erin haha. Op het werk hadden we een tafel waarop we steeds koek, chocolade, fruit en andere dingetjes meenemen om onszelf lekker de hele dag mee te verwennen, de pest natuurlijk want elke keer als je er langs loopt pak je wat. We hebben het nu allemaal naar onze geïmproviseerde keuken verplaatst want we moesten plaats maken voor onze nieuwe collega’s die op 1 november zijn gestart.

Plog 19 (3)       Plog 19 (4)

Ik droeg ook mijn Reinders pak van de week voor het eerst. De foto’s zijn wat donker maar ja, dat was het weer ook een beetje.

Plog 19 (5)       Plog 19 (6)

Donderdag was er dus weer introductiedag van de nieuwe collega’s. Maar liefst 7 (alleen dames deze ronde) dus we zijn bijna double-de-size nu. De introductie vond plaats in het hotel naast ons gebouw omdat wij nog volop in de verbouwing zitten. Was een leuke dag maar heel intensief en best vermoeiend. S’avonds stond ik vast in die monsterfile en deed ik er 2!!!! Uur over om thuis te komen.

Plog 19 (7)       Plog 19 (8)

Zaterdag had ik een afspraak staan voor de winterbanden dus het autootje is er klaar voor. Tja, ik wist natuurlijk toen ik de afspraak maakte niet dat het nog zo mooi weer zou zijn, maar geen probleem om de banden er nu al lekker onder te hebben, hoef ik daar niet meer over na te denken.

Plog 19 (9)       Plog 19 (10)

Mijn lieve tante was jarig dus een mooi boeket gehaald en s’avonds even een bakkie gaan doen. Altijd gezellig. Zondag begon ik al vroeg aan een pan stoofvlees (voor de maandag) en ging ik even naar de Intratuin.

plog 19 (11)        plog 19 (12)

Ik vond de kerstafdeling dit jaar echt tegenvallen hier in deze vestiging. Ze maken er altijd een heel werk van maar vond het nu wat karig. Ik nam een kerstbal voor Kika mee (altijd goed even een financieel steuntje op deze manier) en wat nieuwe plantjes voor in de huiskamer. Ook kattengrind want dat kan ik daar altijd per 10 zakken kopen, kan ik weer even lekker vooruit.

Had jij een fijne week?

Annette

17 thoughts on “Plog

 1. Dat Reinders pak vind ik intrigerend. Na je vorige post toen je t had aangeschaft, keek ik op hun site en vond er echt niks an. En nu je het aanhebt, ondanks de donkere foto, denk ik hm …. intrigerend dus. Hoe style jij dit pak of is het iets wat je alleen maar thuis draagt?

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat pak ziet er heerlijk comfy uit, en toch ook gekleed. Zo een tafel met allemaal hapjes, verleidelijk om steeds lekker wat ervan in je mond te steken. Als het zo mooi uitgestald is ziet alles er altijd lekkerder uit!
  Je bent er maar druk mee, maar wel leuk om het op te starten. Dan is iedereen nieuw en heb je niet het gevoel dat jij de vreemdeling bent (die verdwaald is zeker, Sint zit al in mijn hoofd hahaha)

  Geliked door 1 persoon

 3. Spannend zo’n nieuw bedrijf opstarten. Veel succes, maar ik denk wel dat je t lukt.
  Ik ben al met sinterklaas cadeaus bezig, ook met het goede doel cadeautjes.
  Fijne week gewenst.👍👍😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Brood met liefde eten, lekker snoepen, mooi Reinders pak en geen Roy Donders haha,laat, een vermoeiende introductiedag,laat de winter maar even weg blijven, gezellig dat je op mijn verjaardag was en de Bloemen staan er mooi bij, Wij ook naar Intratuin geweest en even flink I gekocht. Weer gezellig om alles te lezen 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s