Sample Saturday

Kerastase shampoo – Resistance

Deze leukerd kreeg ik in de LookFantastic box. Mooi formaatje dus deze ging mee op diverse reisjes. Hij is inmiddels leeg maar heb er een paar trips mee kunnen maken (ligt een beetje aan hoe lang je weg gaat natuurlijk 🙂 ). Altijd handig dit soort shampoo’s en prima om te testen voor de Sample Saturday.

Kerastase resistance

Wat voor product is het?

Naja, een shampoo dus. Speciaal voor verzwakt en beschadigd haar. Goed voor mij dus die niet al te lief is voor het haar en er regelmatig een spoeling door gooit om de grijze haren te camoufleren.

Over de shampoo:

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo voor Beschadigd Haar is een herstellende shampoo voor licht beschadigd haar. De shampoo helpt bij het herstellen van de haarvezel en gaat splijten van de haarpunten tegen. Kérastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo geeft het haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. De shampoo herstelt de haartextuur en reinigt het haar intensief. De shampoo is geschikt voor dun en dik haar.

Kerastase Resistance

Welk merk betreft het?

Kerastase, ik vind dit echt een ‘kappers’ merk. Online is het goed te verkrijgen ook, maar ik geloof niet dat ik dit in de ‘normale’ winkels zoals supermarkt of drogist kan kopen? Dat zie ik nergens in elk geval.

Wat is de eerste indruk:

Zalig, het schuimt lekker, het ruikt lekker en mijn haar valt mooi en voelt zacht aan. Ik heb nog wel wat conditioner gebruikt tegen de klitten maar dikke prima deze shampoo.

Kerastase Resistance

Kopen of niet kopen?

Ja hoor zonder probleem. Een fles van Kerastase kost ongeveer EUR 15,-. Dat is voor een shampoo best aan de prijs maar ik zou het er wel voor over hebben. Je voelt wel dat je haar hier baad bij heeft. Althans mijn verzwakte haar dus wel. Ik heb hem dus een weekje gebruikt toen ik vorig jaar in Praag was en dus zo’n 3x mijn haar ermee gewassen. Daarna nog een businesstrip gedaan, totaal haalde ik er zo’n 5 wasbeurten uit denk ik. Dat gaf een prima resultaat en ik denk dus zeker dat met een grote fles je keer op keer je haar zult zien verbeteren.

Heb jij wel eens een shampoo van Kerastase gebruikt?

Annette

8 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ja, ik ken Kerastase zeker! Kappersmerken vind ik vaak net iets extra’s hebben om de een of andere reden. Als mijn haar bij de kapper gewassen wordt dan lijkt het altijd alsof mijn haar er ook beter aan voelt (nog voordat het geknipt en geföhnd is) en die geur meestal van die shampoo’s daar! Heerlijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s