Plog

Plog #14

Het was me het weekje wel. Ik heb nog tot afgelopen woensdag gewerkt bij mijn nu dan voormalig werkgever. Het afscheid ging gepaard met een lach en een traan. Ondanks dat de rol niet de juiste voor mij bleek te zijn heb ik toch een hoop kunnen doen in de 7 maanden dat ik er heb gewerkt. Ik kijk dus terug op een prima ervaring.

Plog 14 (1)       Plog 14 (3)    Plog 14 (4)

Ik kreeg mooie bloemen, kadobonnen en van alle drie de bedrijfsonderdelen een goodiebag. Wowsa, een tas vol met haarverzorgingsproducten, een tas vol met make-up en een tas met mooie parfums. Ik zit voorlopig goed en zal een aantal items zeker ook op mijn blog terug laten komen.

Plog 14 (5)       Plog 14 (6)

Donderdag was ik dus lekker vrij en hoe kun je dat beter besteden dan een spontaan shoptripje richting de DM. Ik reed naar Kleve, dat is net iets meer dan een uurtje rijden en kwam met een flinke tas vol weer naar buiten. Naast de DM zit de Edeka een hele mooie supermarkt en daar haalde ik ook nog even wat (met name lekkere snaaidingen 🙂 ). Thuis besloot ik gelijk het shoplogje maar op te nemen zodat ik alles gelijk kon opruimen.

Vrijdag ben ik naar Noordwijk gereden. Ik heb een flink eind langs het strand gewandeld en even lekker uitgewaaid. Even het hoofd goed leegmaken. Het was nog prachtig weer dus bij 1 van de strandtenten buiten van een lekker chocomelk kunnen genieten. Toen ging het toch wat spetteren dus besloot ik weer naar huis te rijden. Lekker dagje zo.

Ann Ages Gracefully        Hema nagellak Cafe au Lait

Ik heb ook mijn haar gekleurd met de nieuwe haarkleuring van de Balea (zie je in de shoplog van volgende week) want ik wil er wel knap bijzitten in mijn eerste werkweek natuurlijk, haha. Ook de nagels werden weer gedaan, wilde eigenlijk nog een weekje wachten maar mijn nagelstylisten gaan een paar dagen met vakantie dus dan zou ik twee weken moeten wachten dat werd me te lang dus toch nu maar gegaan. Mooie nagellak uit de nieuwe collectie van de Hema.

De bloemen die ik kocht deze week waren weer rozen en ook nam ik nog een filmpje op dit keer een kledingstylings video. Iets heel anders dan ik normaal doe maar vond het leuk om eens te doen. Lekker aan het bloggen geweest dus ook in het weekend.

Zondag eigenlijk weinig gedaan, naar de zonnebank geweest, even de auto afgetankt, en ik combineerde de paarse trui met de metallic lipstick – ik vind hem toch wel heel gaaf – en einde van de middag even een lekker masker aangebracht.

Ik ben klaar voor de nieuwe werkweek en ga jullie zeker proberen mee te nemen op dit avontuur. Je krijgt tenslotte niet elke dag de kans om een nieuw kantoor op te starten dus lekker pionieren de komende periode. Ik heb er zin in.

Annette

 

22 thoughts on “Plog

  1. Wat heerlijk zeg, zo’n spontaan dagje weg naar Noordwijk. Dat brengt me op ideeën;-) Zo’n dagje strand is inderdaad zeker niet alleen maar leuk als het 30 graden is. Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s