Weekoverzicht

Weekoverzicht #156

Tijd om weer te laten zien wat mij zoal bezig hield de afgelopen week. Ik steek het weekoverzicht even iets anders in deze keer omdat ik het idee had dat het wel heel veel van hetzelfde werd ๐Ÿ˜Š. We (ik althans) doe ook niet zoveel spannends en door die hele C-shizzle blijft het toch een beetje rommelen.

Gedragen

Op maandag ga ik camouflage stijl ๐Ÿ˜Š ik heb een beigebroek aan met een kaki-shirt. De broek is van bonprix, het tshirtje van de Primark (vorig jaar gekocht). Leuk met mijn bruine NB sneakers. Dinsdag ben ik op kantoor. Ik draag mijn NB Amsterdam T-shirt met de rode broek van Nikkie. Woensdag een vrije dag en dan ga ik voor een spijkerbroek met een t-shirt van Shoeby en het gouden bomber jasje van the Musthaves. Op donderdag spijkerbroek en trui van Vero Moda. En tot slot op vrijdag mijn Mickey shirt van Nikkie (oude collectie).

Gegeten

Ook deze week hadden we weer een box met 3 maaltijden. Ik kies meestal maaltijden die snel klaar zijn, 20/25 minuten want we hebben eigenlijk nooit zin om na een dag werken ook nog eens uitgebreid te koken. We hadden de broccoli met zweedse balletjes, de nacho schotel en de mini tortillaโ€™s. Alle drie dik in orde en lekker van gegeten.

Gewerkt

De vakantietijd is wel echt begonnen. Ik krijg een stuk minder mails binnen โ€“ heerlijk en ook qua meetings valt het mee. Op dinsdag was ik naar kantoor. Ik moest een aantal laptops versturen die โ€˜gecleandโ€™ moeten worden zodat ze weer kunnen worden ingezet voor nieuwe collegaโ€™s. Na mijn vrije dag werd ik geconfronteerd met 2 collegaโ€™s die hun baan hebben opgezegd en kon ik 1 iemand blij maken met een nieuwe job ๐Ÿ˜Š. Had het liever andersom gehad maar ja zo blijven we lekker bezig. Verder eigenlijk niets spannends deze week.

Gekocht

Op woensdag had ik een vrije dag. Ik ging een dagje naar Centro in Oberhausen, dat kan gewoon โ€“ ook met de nieuwe maatregelen, als je korter dan 24 uur in Duitsland verblijft is er weinig aan de hand en we zijn dubbel gevaccineerd dus hebben de QR code. Ik kocht alleen wat lekkers bij de snoepwinkel en bij de Sephora een lippenbalsem van Fenty Beauty (van Rhianna) daar zal ik nog wat over schrijven. Er waren best veel winkels gesloten in Centro viel ons op. Wellicht toch door Corona dat winkels over de kop zijn gegaan, jammer.

Op zaterdag koos ik voor deze mooie bloemen โ€“ geen idee hoe ze heten. Mijn bloemenkraam gaat met vakantie dus volgende week geen bloemen van de markt ๐Ÿ˜Š.

Op vrijdag kwamen ook mijn nieuw onderbroekjes binnen van Dedoles. Ik heb er al eens eerder over geschreven. Ik koop ze alleen als ze in de sale zijn anders vind ik het echt veel te duur maar ze zitten heerlijk, kruipen niet in je bil(naad) ๐Ÿ˜‰ blijven mooi ook na vele malen wassen en drogen (ik gooi ze gewoon in de droger altijd).

Geprobeerd

De nieuwe snoepjes van Nicolette van Dam. Ik was er nieuwsgierig naar en ze komen vrijdag terug in de Friday finds. Vond het wel leuk om er een artikel over te maken.

Gesport/gewandeld

Ik probeer altijd 3x per week te sporten en dat houd ik inmiddels al aardig lang vol. Ik doe het wel direct na het werk want als ik eenmaal op de bank ga zitten dan heb ik echt geen zin meer en dan wordt het niets. Ik doe echt wat oefeningen om kracht en souplesse te houden (ben nogal stijf van huis uit haha). 3x een half uur. Ook probeer ik echt elke dag mijn โ€˜ommetjeโ€™ te lopen dus even 20 minuten de hei op.

Gezien

Ik kijk heel weinig tv moet ik zeggen en op het moment is het weer veel herhalingen. Ik vind wel de quiz โ€“ ik weet er alles van โ€“ op RTL4 leuk om te kijken. Maar verder weinig boeiends. Op zondag zijn we naar de Nieuwe kerk in Amsterdam geweest, daar is de tentoonstelling van de World Press foto.

Gekozen

Bij de bank-giroloterij mocht ik een โ€˜prijsโ€™ uitkiezen. Ik ging voor deze handdoeken van Walra. In mijn vorige overzicht had ik je al 2 handdoeken laten zien die ik bij de Action meenam omdat er een aantal handdoeken aan vervanging toe zijn. Toeval of niet dus? Haha nu dus 6 mooie dikke Walra handdoeken erbij, even wassen en dan een aantal vervangen waar de draden aanhangen of zelfs wat gaten in vallen ๐Ÿ˜Š.

Gelezen

Ik ben in het boek bezig van Michael Berg โ€“ de vermissing. Vind hem een beetje zo-zo maar toch ook wel weer nieuwsgierig naar hoe het verder gaat. Ben halverwege zoโ€™n beetje. Wellicht komt hij terug in de volgende boekentip maar meestal licht ik dan maar 3 boeken uit. We zullen het zien.

Gewonnen

Op vrijdag middag hoor ik een zware plof op de deurmat. Wat blijkt? Prijs in de postcode loterij. Helaas geen dikke cheque maar een set van Seepje, een zeep en en een handlotion. Nou ja, toch leuk.

Hoe was jullie week?

Annette

20 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Nieuw opstelling overzicht wordt gewaardeerd:-) Die bloemen heten Lisianthus (ook in wit en paars).
  Fijn dat je het wat minder druk hebt. Heb al in ruim 2 jaar niks gewonnen bij de postcodeloterij. Tip: Byrklund handdoeken zijn erg goed (soms in de aanbieding bij BOL) en blijven ook mooi. Hier woonkamer/keuken gelukkig redelijk op orde maar door ophangen van kastje door Pastoe kwam de muur in een andere kamer half naar beneden. WIllen ze ook niet vergoeden had met chemische pluggen gemoeten en dat hadden wij???? moeten aangeven. Zo sukkelen we lekker door:-) Fijne (hopelijk) rustige week!

  Geliked door 1 persoon

  • Even een reactie van mij. Iemand die een hangkast in een muur wil bevestigen gaat na aanleiding van het gewicht en grootte bekijken hoeveel schroeven ( met de daarbij behorende pluggen ) gebruikt moet worden. En daarbij een check van bijvoorbeeld met een nijptang op een schroef te doen met kracht of het wel goed vast zit. Chemisch kit, pluggen of ankers worden daardoor binnen nauwelijks gebruikt. Jammer dat ze daar moeilijk over doen, misschien bij de verzekeraar? Het levert weer extra werk, kosten en stress op.

   Geliked door 1 persoon

 2. Leuke opstelling van je weekoverzicht!
  Jammer dat er veel in Oberhausen dicht is, ik wilde er ook naar toe, maar ik ga dan naar Aken denk ik.
  Leuk setje van de postcode loterij, wij hadden de ijsprijs. Net terug van vakantie, dus even geen gesnoep voor mij; kinderen mogen het opeten ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
  Fijn he die ommetjes!
  Hopelijk blijft het er de komende tijd goed weer voor!
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk weer! Ik ben lekker lui geweest met films kijken. Godzilla VS Kong, A Quiet place 1 en 2. Zitten bepaalde scรจnes met gebarentaal in. Nu weet ik dat jij een cursus hebt gevolgd paar jaar geleden. Maak je nog steeds nu en dan gebruik van gebarentaal? Bepaalde standaard gebaren weer ik nu ook!

  Geliked door 1 persoon

 4. Die slips zien er comfy uit, zo een soort model vind ik ook altijd fijn dragen. en het hertje is schattig! Wij kregen van de postcodeloterij zonbescherming van Biodermal (gaat de zon hier nog schijnen of krijgen we straks weer een hittegolf zoals nu in het zuiden?). En ik heb al zoveel zonbescherming liggen, geen idee wat ik ermee aan moet. Dat zeepsetje is een stuk handiger, jammer dat je zelf niet kan kiezen welke prijs je wilt hebben…

  Geliked door 1 persoon

 5. Ja, zo een vogelboek hebben wij ook. op zich wel leuk als je graag vogels spot maar tegenwoordig doen we alles met de smartphone. Zonde, want veel mensen zullen hem ook direct weggooien.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hoi Ann, wat een leuk uitstapje heb je gedaan naar oberhausen. Melkfutsch snoepjes vind ik ook heeeeeelijk! Heb ze nog niet in Holland kunnen vinden dus nog even verder zoeken. Vraagje nog over die onderbroeken van dodoles; kruipen ze ech niet in je naad? Ik heb gemerkt dat ook al koop ik lingerie van Nikki of Hunkemoler of wa dan ook, het zit soms toch wel strak. Kan net zo goed goedkope slips van Hema kopen is net zo goed. Liefs van Marleen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s