Fossil horloge

Nieuw horloge

Fossil

Al een tijdje wilde ik een nieuw horloge. Ik heb een hele rits ‘goedkope’ horloges en een paar echt mooie waaronder een Breil. Nu had ik mijn oog op een horloge met een bepaald soort wijzerplaat. Het werd nog een hele zoektocht.

Fossil horloge

Ik had namelijk een keer –ergens op social media- een horloge gezien met een wijzerplaat met een olie-achtige uitstraling. Ja vaag ik weet het maar ik heb geen idee of het een naam heeft? Het is dus een beetje parelmoerachtige glans waardoor de wijzerplaat steeds andere kleurtjes krijgt.

Tof en die moest het worden. Geen idee natuurlijk meer waar ik het had gezien, Google maakte mij in dit geval ook niet wijzer en kreeg maar 1 hit en dat was wel wat ik zocht maar erg duur en het was een horloge dat uit Hawaï kwam, wel bijzonder dus en de wijzerplaat van een bepaald soort schelp die alleen daar voor komt.

Fossil horloge

Nee, ik wilde iets van dichter bij huis. Paar maanden gezocht en steeds als ik in een ander stad/plaats was ging ik bij juweliers kijken of ze hadden wat ik zocht. Eigenlijk had ik de hoop al een klein beetje opgegeven tot ik na de vakantie bij de Trendwatcher in Hilversum nota bene van Fossil dit horloge zag.

Dat moest hem worden. Hij is van het merk Fossil. Ik kocht hem niet direct want nu ik een merk had ging ik eerst kijken of ik deze wellicht online kon vinden (aka kon het goedkoper haha) en ook in Bataviastad is een Fossil winkel maar ook daar was dit model niet te koop.

Fossil horloge sluiting

Terug naar het dorp dus en toen mijn nieuwe baan een feit was, vond ik het ook nog eens een mooie aanleiding om mezelf dit horloge cadeau te doen. Hij pronkt nu alweer een week of 3 om mijn pols en ben er superblij mee.

Ik heb dunnen polsjes maar hij is qua formaat precies groot genoeg. Hij heeft ook nog een ienemienie datum aanduiding maar met mijn kippige ogen kan ik dat dus echt niet meer zien. Hij heeft een goede dubbele sluiting en staat ook tof met mijn overige sieraden.

Fossil horloge

Armcandy compleet dus (voor nu). Wat vind jij van mijn nieuwe horloge en kun jij ook soms iets in je hoofd hebben en dan een tijdlang zoeken voor je het gevonden hebt?

Annette

14 thoughts on “Fossil horloge

 1. Oei, dat is een hele mooie! Tell me about it, ik heb ook vaak iets in mijn hoofd en dan word het een zoektocht. Jaren geleden wilde ik zo graag een shirt met streepjes en die was nergens te krijgen. Nu kan je geen winkel in lopen of ze hangen er in alle soorten en maten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een mooi horloge. Ik heb ook hele smalle poksen, of het hirloge is te groot of het bandje oast niet. En dan kom ik alleen uit op kinderhorloges. Dus ik draag er maar geen.
  Maar deze is echt mooi, zeker ook mijn smaak. Ik zoek ook al tijden naar mijn ideale tas, maar ik zoek gewoin door. Veel plezier met je horlige. 👍💋

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, heel herkenbaar!! Ik heb het echter heel vaak met woonachtige dingen, voor in huis dus. Ik struin heel veel Amerikaanse woonblogs af omdat ik die stijl vaak veel mooier vind dan Nederlandse huizen. Frustratie alom helaas, want daar zie je dan natuurlijk wel vaak allemaal merken en spullen waar je hier in Nederland dus vaak (of maar moeilijk) aan kunt komen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s