Plog

Plog #10

Het is weer maandag en dus tijd voor de plog van afgelopen weekeinde. Vrijdag werkte ik een dagje thuis en begon ik aan mijn overdracht te werken. Op het werk kom ik daar simpelweg niet aan toe dus fijn als je in de rust van thuis even flink kunt doorpakken. Ik heb een goed begin kunnen maken.

Plog 10 (15)

Ik ging lunchen bij vriendinnetje Carola waar ik ook nodig weer eens even mee moest bijkletsen. We deden dat onder het genot van een hamburger waarom ook niet 🙂 .

Plog 10 (16)     Plog 10 (17)

Ook bracht ik later op de middag een bezoek aan mijn tandarts. Het was tijd voor de halfjaarlijkse controle. Heel nieuwerwets moest ik me via de computer aanmelden en kwam er een vrolijk “goedemiddag mevrouw Guitoneau” uitrollen. Ik had gelukkig niets en er werd alleen wat tandsteen verwijdert.

Plog 10 (19)     Plog 10 (21)

In de avond naar de schoonheidsspecialiste. Het leek dus wel een totale revisie afgelopen vrijdag haha. Maar lekker was het wel. Dochter kocht een scooter en ging gelijk poetsen (deed ze dat maar eens met haar kamer). Onderweg naar Baarn waar mijn schoonheidsspecialiste zit werd ik trouwens ‘aangehouden’ en moest ik een blaastest doen. De hele weg was afgezet en alle auto’s moesten naar een industrieterrein. Ik dacht gaat ellelang duren natuurlijk dus was bang om te laat bij mijn afspraak te zijn want dacht dat ze ook papieren etc. zouden controleren maar nee, even snel blazen, Bob sleutelhanger in de pocket en ik mocht weer door….

Plog 10 (20)

Zaterdag uiteraard naar de markt en gingen er deze week wat Gerbera’s mee naar huis. De rozen van vorige week staan trouwens ook nog maar die gaan het geen hele week meer halen. Boodschappen gedaan en omdat ik in het Gamma krantje las dat ze hoge kortingen op vloerkleden hadden daarheen met Isabelle en jawel, geslaagd. Het oude kleed ligt nu in mijn slaapkamer staat heel chique en nu dus een mooi blauw beetje hoogpolig kleed voor in de huiskamer.

Plog 10 (22)

Bij de appie had ik de nieuwe Allerhande mee genomen. Daar stond een advertentie in van de kwarktaart met regenboogkleurtjes of eenhoorn net waar je voorkeur naar uit gaat. Isabelle wilde die maken dus ging gelijk ingrediënten halen.

Plog 10 (24)     Plog 10 (25)

Zondag gesmult van de taart en lekker buiten zitten lezen. Verder een rustige zondag wel uiteraard het huishouden moeten doen (dat stopt nooit) maar wat was het nog zalig weer dus daar heb ik nog maar even van genoten. Voor je het weet zitten we weer maanden binnen te koekeloeren.

plog-10-13.jpg

Deed jij nog iets leuks dit weekend?

Annette

19 thoughts on “Plog

 1. Wat een mooie gerbera’s , zelf koop ik nooit bloemen viir mezelf.
  Druk weekend had je. Zelf heb ik weer de zoon moeten helpen met sleutelen aan z’n brommer. Maar er kwam hulp mijn man was er dit weekend en kon helpen. En verder genoten van het heerlijke weer.🌞🌺

  Geliked door 1 persoon

 2. Weer lekker bezig geweest Annette met van alles en nog wat ! Mooi kleed heb je gekocht.Was zeker heerlijk weer en hebben er van genoten. Zaterdag met je ouders naar een grote jaarmarkt in Hattem geweest.Zondag met mijn broer en schoonzus heerlijk gefietst en na afloop met z’n vieren buiten zitten platen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een mooi kleed heb je liggen! En die taart, jammie, ziet er heel lekker uit!
  Zo een BOB sleutelhanger hebben wij ook, ik hoop overigens dat echt alle mensen zonder slok op rijden.
  Niks bijzonders gedaan dit weekend, wel even naar opa geweest. Het drumstel van Tom opgehaald die in de garage staat en die gaat maar in de verkoop. Met pijn in mijn hart, maar we moeten kunnen blijven eten en nog veel meer. Stond er op de snelweg een wegwerker auto stil, met een stop bord…Dat was echt plotseling dus iedereen moest flink in de remmen. Doodeng. Daarna zagen wij een donorauto langs scheuren met zwaailicht (had niks met die vorige auto te maken) maar vond het wel heftig…

  Geliked door 1 persoon

  • Oh ja zo’n schrik moment heb ik ook wel eens op de snelweg dan gebeurd er ineens iets en gaat iedereen op de rem, altijd opletten geblazen. Ik probeer wat sneakers te verkopen maar marktplaats geeft me altijd zoveel frustratie pffff mensen die niet lezen, stom bieden of zeggen dat ze kopen en dan toch maar weer niet….

   Like

 4. Wat fijn dat alles goed was bij de tandarts. Die taart ziet er ook wel heel mooi uit moet ik zeggen!
  Wij zijn dit weekend naar Ground Zero geweest, dat is een festival dat ’s nachts plaatsvindt. Moet eerlijk zeggen dat ik daar wel iets meer van had verwacht, maar gelukkig waren er wel een paar leuke dj’s.

  Geliked door 1 persoon

  • Ah tof, ik moet echt op tijd naar bed altijd haha kan heel slecht tegen nachtbraken dan ben ik dagen van slag…. nu ben ik ook al ‘oud’ natuurlijk dus gelukkig komt het niet vaak meer voor dat ik lang op blijf of een flink feest heb 🙂

   Like

 5. Oh wat leuk dat je een vloerkleed gevonden hebt. Ik weet inderdaad dat je laatst al bij Ikea aan het kijken was. Toffe kleur, ik heb zelf ook veel blauw in huis. Zo’n blaastest gaat inderdaad super snel. Wij werden laatst inderdaad ook staande gehouden en voor je het weet kun je weer verder.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s