Winaktie Palette

Eat Sleep Make-up Repeat

Bij een bestelling die ik een tijdje terug deed kreeg ik dit palette als kadootje. Het is een leuk palette van Revolution London met een serie pittige kleurtjes. Omdat ik zelf meer van aard-tinten en roze/paars houd zal ik dit niet snel dragen. Ik ga hem dus aan jullie verloten.

Eat Sleep MakeUp Repeat

Als ik terug kom van vakantie maak ik de winnaar van dit palette bekend. Wat moet je doen om een kans te maken?

Abonneer je op mijn YouTube Kanaal – klik hier

en Like mijn FaceBook pagina – klik hier

That’s is nou dat is snel voor elkaar toch? Laat wel even in de comments achter dat je wilt meeloten dan gaat je naam in de hoed. Veel succes.

Eat Sleep Make up Repeat

Ik heb het palette niet geswatched uiteraard dus ik weet niet hoe het met de pigmentatie zit maar Revolution heeft prima palettes. De Iconic 3 gebruik ik zelf wekelijks en is een top favoriet van mij.

Wat voor look zou jij maken met deze kleuren?

Annette

13 thoughts on “Winaktie Palette

  1. Ik vind het een mooi pallet en zou het spannend vinden om hier mee aan de slag te gaan. Dus ik wel een kans maken. ( Ik ben lid van je you tube kanaal ,maar helaas heb ik geen faceobook) Ann het is een leuke actie

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s