Zinzi

Zilveren oorbellen

Al een tijdje wilde ik nieuwe oorbelletjes. Ik heb nu twee paar leuke gevonden en laat ze vandaag aan je zien. Ze zijn zilver en komen van het merk Zinzi. Ik kocht ze in Hilversum bij Trendwatcher een leuk winkeltje met allemaal prachtige sieraden. Ik kom er graag altijd even neuzen.

Zinzi zilveren sieraden

Zinzi heeft goed betaalbare sieraden die ook altijd goed met de mode trends mee gaan. Omdat ze prima te betalen zijn kun je zo mee gaan met de trends zonder er enorm veel geld aan uit te geven. Ik zocht twee paar zilveren oorknopjes uit die (vind ik) eigenlijk wel tijdloos zijn. De armbandjes van Zinzi vind ik ook vaak heel leuk maar die pas ik niet zo goed. Ik heb smalle polsjes en de sieraden zijn wat aan de grote kant. Gelukkig heb je daar met oorbellen geen last van, die zijn one size fits all.

Zinzi oorbellen   Zinzi oorbellen

In mijn jongere jaren droeg ik vaak ‘hangers’ maar de laatste jaren ben ik helemaal over op de knopjes. Ik heb na de hangers nog een periode ‘creolen’ gehad haha maar nu mag het van mij allemaal lekker subtiel.

Zinzi zilveren oorbellen

 

Mijn keuze ging naar een paar sterretjes en ‘gewone’ rondjes, ik heb in elk oor twee gaatjes en ze gaan prima naast elkaar. De stekertjes zijn goed stevig en ook het vlindertje (dat stoppertje voor de achterkant) is stevig en denk ik niet dat ik ze snel kwijt zal raken, er zit in het stekertje een groefje waar het achterkantje invalt zodat ze echt ‘klikken’ (snap je me nog?).

Zinzi zilveren oorbellen

 

Ik wissel niet veel van sieraden en deze zullen dus de komende tijd lekker in mijn oorlelletjes zitten. Wel doe ik ze elke avond uit want ik vind het niet fijn slapen met oorbellen in. De oorbellen waren EUR 19,95 per paar en zijn dus gemaakt van echt zilver. Er zit ook een zilvermerkje (925) in waaraan je echt zilver kunt herkennen. Geen groene of ontstoken oren dus 🙂 .

Wat vind jij van deze oorbellen, en wat draag jij? Pas jij dagelijks je sieraden aan wat je draagt of ben je net als ik en draag je altijd hetzelfde?

Annette

17 thoughts on “Zinzi

 1. Wat zijn ze leuk! Ik zit nu te bedenken dat ik ook een tweede oorgaatje heb / had. Die heb ik al zo lang niet meer ‘gebruikt’ dat ze volgens mij ondertussen weer dichtgegroeid zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie oorbellen, ze passen overal bij, dan ook nog eens van ziver👍.
  Zelf draag ik ook alleen zilver anders gaat het mis, ontstoken oren. Dus heb ik fijne oorbellen dan wissel ik ook niet meer. Veel plezier ermee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtig 👌
  Ik hou van zulke vlinderachtige sluitingen die klikken….
  Want anders vallen ze eraf en verdwijnen de oorbellen…..
  Jammer dat de shop waar jij deze oorbellen gekocht had zo ver weg is.

  Xoxo

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Zilveren ring | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s