Plog on

Plog on #1

Ik vind het altijd leuk om die plog dagjes te lezen bij andere bloggers dus heb ik ook eens een poging gedaan. Ik vergeet heel vaak om foto’s te maken. Ik ben niet zo vergroeid met mijn telefoon dus vaak zit hij een hele dag in mijn tas en oeps, geen foto gemaakt.

Ann Ages Gracefully

Afgelopen zaterdag heb ik mijn best gedaan dus hier een overzicht van mijn zaterdag. Het was in de ochtend al vroeg erg warm dus ik stond rond 9 uur op en heb eigenlijk alleen wat mascara en blush opgedaan. Mijn outfit was een losse zomerbroek die lekker luchtig is en een donkerblauw t-shirt.

Plog dag mei (2)

Ik start met een lekker ontbijtje. In het weekend doe ik dat met een goede kop thee. Deze is van Or Tea? En hier lees je er meer over (klik voor artikel). Ook eet ik lekker wat crackers. Door de week begin ik altijd met een boterham.

Plog dag mei (3)       Plog dag mei (4)

Hup richting autootje en op naar het dorp (wij Hilversummers noemen het ‘centrum’ of ‘de stad’ dorp 🙂 want ja het is echt een dorp). In opdracht van Isabelle ga ik even bij de Douglas langs om voor haar een lipstick te kopen en dan een deurtje verder naar de Rituals winkel om een kadootje voor mijn zus te halen waar ik zondag op verjaarvisite ga.

Plog dag mei (5)   Plog dag mei (6)    Plog dag mei (7)

Dan chop-chop naar de markt. Daar haal ik een lekker pondje kaas, twee dozen aardbeien, en bloemen.  De kaas en de bloemen zijn eigenlijk een standaard elke week de aarbeien roken zo zalig dat die nu ook mee gingen.

Plog dag mei (8)     Plog dag mei (9)

Volgende stop is richting supermarkt. Eerst wat lege potten lozen bij de glasbak, dan bij de Ako mijn staatslootjes inleveren en nieuwe halen voor aankomende trekking en dan naar de Appie (de AH).

Plog dag mei (10)     Plog dag mei (11)

Bij thuiskomst gaat Skoet tussen de boodschappen zitten kijken hoe ik alles snel opruim. Bij de Action had ik trouwens nog even een fles allesreiniger en pedaal emmer zakken meegenomen. De vogels krijgen weer een nieuwe pot pindakaas. Die hebben ze echt altijd in een paar dagen schoon leeg trouwens maar leuk al die vogeltjes in de tuin.

Plog dag mei (12)     Plog dag mei (13)

Tijd om de schoenen voor slippers te verruilen. Ik haal mijn bed af en gooi er dus een witte was in. Bij mijn beddengoed gebruik ik trouwens deze hygiëne spoeler dit doodt de bacteriën waardoor ik toch op een lagere temperatuur kan wassen.

Plog dag mei (14)     Plog dag mei (15)

Plog dag mei (16)

Ik lunch lekker in de tuin met een oer-Hollandse bruine boterham met kaas 🙂 met de ereader  kan ik mooi even mijn boek uitlezen dat was overigens Verloren familie van Jenna Blum. Niet zo veel aan vond ik. Nog even een lekker bakje yoghurt met aardbeitjes als toetje.

Plog dag mei (17)     Plog dag mei (18)

Pff, warm hoor dus in de middag neem ik lekker een ijsje. Aan het einde van de middag ga ik even met mijn heggenschaar de heg te lijf. Het was nodig en de kliko zit gelijk bijna vol. Geen zin om te koken dus Isabelle en ik doen ons tegoed aan een bord met taps-achtige hapjes. Helemaal prima.

Plog dag mei (19)     Plog dag mei (20)

Plog dag mei (21)

In de avond ga ik nog even wat bloggen en douchen en duik dan mijn heerlijk schone bed in.

Deed jij nog wat bijzonders het afgelopen weekend?

Annette

19 thoughts on “Plog on

 1. Als werkende vrouw ben je druk geweest. Ik ben zaterdag morgen met Tim ( was 15 geworden) naar de Nike store geweest in de arena. Hij mocht wat uit zoeken nog voor zijn verjaardag. Hij zit op basketball en het werd een hemd met de naam Curry ( een rijke Amerikaanse basketballer) er op. Zelf kocht hij nog Nike slippers voor als hij op basketball 🏀 kamp gaat. En kreeg ook nog eens 25% korting.Daarna samen geluncht bij Tiramusu en lekker gekletst. Leuk hoor om even alleen met hem te zijn. Daarna met man lief ook naar dorp op de fiets.Naar Douglas geweest ( Wij hadden elkaar tegen kunnen komen ) en daar een luchtje voor mij zelf gekocht. Naar de action en wat kadootjes gekocht. IJsje gegeten. Zaterdag avond 2 verjaardag een en hebben daar heerlijk buiten gezeten. Zondag weer richting camping en lekker in de tuin gezeten. ’s Avonds samen met Hans uit eten geweest bij van der Valk en daarna t.v. gekeken.Dat was mijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk overzicht. Wat heb je een mooie broek aan. Heerlijk thuis gewoon met open schoenen lopen.
  Zaterdag weer de krantjes route gefietst, is een buitenwijk. Dus weer zeker 25/30 kmm op de fiets en ’s avonds met mijn man ook nog n stuk gefietst en tussendoir nog asperges bij de boer gehaald en soep gemaakt. Dus aan het einde van de dag ongeveer 50 km gefietst. Heerlijk.
  Gisteren weer op de fiets en net voor de regen weer thuis.

  Geliked door 1 persoon

 3. Altijd leuk, plogjes! wat een lekker dagje zo, en een leuke broek heb je aan. Ik ken het fenomeen van de hygiëne spoeler helemaal niet. Wel slim om zoiets te gebruiken. Zaterdag werk ik altijd en gisteren hebben wij ons 9-jarig samenzijn gevierd;-)

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk, een plog! ik heb het hele weekend zo’n beetje binnen gezeten, schuilend voor de hitte. Zowel Benthe als ik kunnen er echt niet goed tegen, dus mijden we de zon op zulke dagen zoveel mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Heerlijk geniet ervan! Ik probeer ze bewust elke week te kopen op de markt lukt niet altijd maar de laatste maanden zit ik er helemaal in 🙂 kom wel heel vaak bij dezelfde kleur/bloemen uit haha op dit moment helemaal in de pioenen omdat die maar een paar weken verkrijgbaar zijn

   Like

 5. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s